Nye norske skriftsnitt

International House of Fonts slipper nå to nye skrifter tegnet av den norske designeren Torleiv Sverdrup. Torleiv Sverdrup har jobbet frilans som grafisk designer i over tjue år og har de siste årene jobbet primært med skrifsnittdesign. «Hoy» (bildet) er et dekorativt skriftsnitt med et navn som skal stamme fra en av Orknøyene. Torleiv har hentet inspirasjon fra bade keltisk og norsk kultur. Spiggie er en sans-serif-skrift som henter formspråket sitt fra art deco-perioden på 20-tallet. Begge skriftene finnes I variantene normal, kursiv, fet og fet-kursiv i true-type-, postscript- og opentype-format.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: