Preflightpakke fra Callas

Callas Software har kastet seg på suite-trenden og samlet sine pdf-preflightverktøy under navnet Pdf Toolbox. Pakken inneholder Pdf Correct, Pdf Color Convert og Pdf Inspector. Callas kommer i forbindelse med lanseringen til å slutte å selge disse verktøyene separat. Pakken vil koste tilsvarende 374 pund i Mac- og Windowsversjon, mens serverversjonen, som er tilgjengelig for Mac OS, Windows og Unix, vil koste tilsvarende 3119 pund. Serverversjonen kan benyttes sammen med programvare fra Gradual Switch for å øke automatiseringsgraden. Pakken bruker Device Link Profiles og icc-profiler som kan lagres og brukes til å konvertere dokumenter til ulike fargerom. I pakken finnes 15 ferdige sett for slike operasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: