Preflightpakke fra Callas

Callas Software har kastet seg på suite-trenden og samlet sine pdf-preflightverktøy under navnet Pdf Toolbox. Pakken inneholder Pdf Correct, Pdf Color Convert og Pdf Inspector. Callas kommer i forbindelse med lanseringen til å slutte å selge disse verktøyene separat. Pakken vil koste tilsvarende 374 pund i Mac- og Windowsversjon, mens serverversjonen, som er tilgjengelig for Mac OS, Windows og Unix, vil koste tilsvarende 3119 pund. Serverversjonen kan benyttes sammen med programvare fra Gradual Switch for å øke automatiseringsgraden. Pakken bruker Device Link Profiles og icc-profiler som kan lagres og brukes til å konvertere dokumenter til ulike fargerom. I pakken finnes 15 ferdige sett for slike operasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: