Skriver med mange formater

OKIs nye skriver C8800 gjør det mulig å skrive ut formater som A3Long (297×594 mm) og A3XL (297 x 841 mm). Skriveren C8800 kan gjøre utskriftsjobber på en mengde forskjellige formater. Skriveren håndterer også visittkort, bannere på inntil 1,2 meter samt nedskalerte plantegninger i formatene A3Long og A3XL, sier Ronald Lindquist hos OKI Printing Solutions. – OKI C8800 passer perfekt for alle som arbeider med plantegninger eller grafisk design enten de jobber med Mac eller pc. Kombinasjonen av raske utskrifter og en konkurransedyktig pris (rett under 17.000 kroner) gjør at også mindre selskaper kan gå til anskaffelse av en avansert A3-skriver, sier Ronald Lindquist. Utskriftskvaliteten er høy takket være High Definition-toner som inneholder små fargepartikler. For å ytterligere forbedre utskriftene benyttes ProQ2400-multinivåteknikk som arbeider med flere sjikt. Det gir skarpe utskrifter med høy dekningsgrad og presis linjegjengivelse på for eksempel plantegninger, legger han til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *