Nordbook er konkurs

Nordbook i Skien har stått på kanten av konkurs. Siste sjanse var at den store franske bokprodusenten CPI skulle inn i selskapet, men disse forhandlingene skal ikke ha ført frem. De ansatte ble i dag blitt innkalt til et allmannamøte. I dag skulle de få beskjeden hvorvidt de hadde en arbeidsplass eller ikke, skriver Telemark Arbeiderblad. Svaret ble at de 70 medarbeiderne ikke lenger har en jobb. Klokka 14.00 i dag på et allmannamøte måtte ledelsen gi de ansatte den tragiske beskjeden om at Nordbook i Skien ikke lenger vil eksistere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: