Nordbook er konkurs

Nordbook i Skien har stått på kanten av konkurs. Siste sjanse var at den store franske bokprodusenten CPI skulle inn i selskapet, men disse forhandlingene skal ikke ha ført frem. De ansatte ble i dag blitt innkalt til et allmannamøte. I dag skulle de få beskjeden hvorvidt de hadde en arbeidsplass eller ikke, skriver Telemark Arbeiderblad. Svaret ble at de 70 medarbeiderne ikke lenger har en jobb. Klokka 14.00 i dag på et allmannamøte måtte ledelsen gi de ansatte den tragiske beskjeden om at Nordbook i Skien ikke lenger vil eksistere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: