Prinergy klar i versjon 5.0

Kodak oppdaterer nå sin arbeidsflytprogramvare, Prinergy, til versjon 5.0. Den nye versjonen er i stand til å prosessere utskriftsjobber med både statiske og variable data (VDP) gjennom samme arbeidsflyt og på ulike maskiner. Prinergy kan også automatisere komplekse rutiner i utskriftsflyten. Prinergy System 5.0 har fått utvidet støtte for kobling og tilgang til digitale enheter og avanserte utskriftskøer gjennom det Kodak omtaler som ”smarte lister”. Disse fungerer gjennom søkekriterier som dato, beregnet tidsforbruk for utskrift, samt kundeinformasjon. Produktserien Kodak Insite Solution har støtte for både personaliserte nettadresser (PURL), variable epost-meldinger samt trykk med variable data. Gjennom integrering med Prinergy skal systemet være i stand til å levere automatisert produksjon i flere medier.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: