Prinergy klar i versjon 5.0

Kodak oppdaterer nå sin arbeidsflytprogramvare, Prinergy, til versjon 5.0. Den nye versjonen er i stand til å prosessere utskriftsjobber med både statiske og variable data (VDP) gjennom samme arbeidsflyt og på ulike maskiner. Prinergy kan også automatisere komplekse rutiner i utskriftsflyten. Prinergy System 5.0 har fått utvidet støtte for kobling og tilgang til digitale enheter og avanserte utskriftskøer gjennom det Kodak omtaler som ”smarte lister”. Disse fungerer gjennom søkekriterier som dato, beregnet tidsforbruk for utskrift, samt kundeinformasjon. Produktserien Kodak Insite Solution har støtte for både personaliserte nettadresser (PURL), variable epost-meldinger samt trykk med variable data. Gjennom integrering med Prinergy skal systemet være i stand til å levere automatisert produksjon i flere medier.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *