Prinergy klar i versjon 5.0

Kodak oppdaterer nå sin arbeidsflytprogramvare, Prinergy, til versjon 5.0. Den nye versjonen er i stand til å prosessere utskriftsjobber med både statiske og variable data (VDP) gjennom samme arbeidsflyt og på ulike maskiner. Prinergy kan også automatisere komplekse rutiner i utskriftsflyten. Prinergy System 5.0 har fått utvidet støtte for kobling og tilgang til digitale enheter og avanserte utskriftskøer gjennom det Kodak omtaler som ”smarte lister”. Disse fungerer gjennom søkekriterier som dato, beregnet tidsforbruk for utskrift, samt kundeinformasjon. Produktserien Kodak Insite Solution har støtte for både personaliserte nettadresser (PURL), variable epost-meldinger samt trykk med variable data. Gjennom integrering med Prinergy skal systemet være i stand til å levere automatisert produksjon i flere medier.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: