BK Grafisk kjøper seg inn i Nanset Kartong

Nanset Kartong as ble grunnlagt i 1989 av Bjarne Steen og Kaare Thorstein, og det er sistnevnte som nå selger sine aksjer i selskapet. Nanset Kartong ligger i Larvik og produserer kartongemballasje til hele landet. I tillegg har bedriften en betydelig produksjon av plakater til dagligvarebransjen. I fjor omsatte Nanset Kartong for 20 mill, og har 12 fast ansatte. Det forventes en betydelig økning i omsetningen for inneværende år. Daglig leder i BK Grafisk, Ingar Jansen, forteller at oppkjøpet i kartongtrykkeriet er en del av en langsiktig strategi for BK-Gruppen. – Vi ønsker å vokse videre og vi ser mange muligheter i et tøft marked. Nanset Kartong er en meget spennende og veldrevet bedrift, som vi har samarbeidet med i flere år og som vi nå gleder oss til å få et enda nærmere industrielt samarbeide med. Dette vil for begge selskapene gi en større kapasitet og fleksibilitet. Vi ser mange spennende synergieffekter av å være medeier i Nanset Kartong og ser det som helt naturlig at bedriftene samlokaliseres på litt sikt, forteller Jansen. Hovedaksjonær og daglig leder Bjarne Steen i Nanset Kartong er tilfreds med at BK Grafisk har kjøpt seg inn i selskapet. – BK Grafisk er kanskje den grafiske bedriften på Østlandet med størst vekst de senere år. Vi kan nå samarbeide både innen produksjon og salg, forteller han. Grafisk er en høyteknologisk bransje, og det kreves store investeringer for å følge med i utviklingen. Dette samarbeidet gir oss derfor bedre muligheter til fortsatt satsing innenfor vårt spesialfelt, nemlig å bli en av landets beste eskefabrikker. Jeg ser frem til å samarbeide med sandefjordingene, avslutter en optimistisk Bjarne Steen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: