BK Grafisk kjøper seg inn i Nanset Kartong

Nanset Kartong as ble grunnlagt i 1989 av Bjarne Steen og Kaare Thorstein, og det er sistnevnte som nå selger sine aksjer i selskapet. Nanset Kartong ligger i Larvik og produserer kartongemballasje til hele landet. I tillegg har bedriften en betydelig produksjon av plakater til dagligvarebransjen. I fjor omsatte Nanset Kartong for 20 mill, og har 12 fast ansatte. Det forventes en betydelig økning i omsetningen for inneværende år. Daglig leder i BK Grafisk, Ingar Jansen, forteller at oppkjøpet i kartongtrykkeriet er en del av en langsiktig strategi for BK-Gruppen. – Vi ønsker å vokse videre og vi ser mange muligheter i et tøft marked. Nanset Kartong er en meget spennende og veldrevet bedrift, som vi har samarbeidet med i flere år og som vi nå gleder oss til å få et enda nærmere industrielt samarbeide med. Dette vil for begge selskapene gi en større kapasitet og fleksibilitet. Vi ser mange spennende synergieffekter av å være medeier i Nanset Kartong og ser det som helt naturlig at bedriftene samlokaliseres på litt sikt, forteller Jansen. Hovedaksjonær og daglig leder Bjarne Steen i Nanset Kartong er tilfreds med at BK Grafisk har kjøpt seg inn i selskapet. – BK Grafisk er kanskje den grafiske bedriften på Østlandet med størst vekst de senere år. Vi kan nå samarbeide både innen produksjon og salg, forteller han. Grafisk er en høyteknologisk bransje, og det kreves store investeringer for å følge med i utviklingen. Dette samarbeidet gir oss derfor bedre muligheter til fortsatt satsing innenfor vårt spesialfelt, nemlig å bli en av landets beste eskefabrikker. Jeg ser frem til å samarbeide med sandefjordingene, avslutter en optimistisk Bjarne Steen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: