BK Grafisk kjøper seg inn i Nanset Kartong

Nanset Kartong as ble grunnlagt i 1989 av Bjarne Steen og Kaare Thorstein, og det er sistnevnte som nå selger sine aksjer i selskapet. Nanset Kartong ligger i Larvik og produserer kartongemballasje til hele landet. I tillegg har bedriften en betydelig produksjon av plakater til dagligvarebransjen. I fjor omsatte Nanset Kartong for 20 mill, og har 12 fast ansatte. Det forventes en betydelig økning i omsetningen for inneværende år. Daglig leder i BK Grafisk, Ingar Jansen, forteller at oppkjøpet i kartongtrykkeriet er en del av en langsiktig strategi for BK-Gruppen. – Vi ønsker å vokse videre og vi ser mange muligheter i et tøft marked. Nanset Kartong er en meget spennende og veldrevet bedrift, som vi har samarbeidet med i flere år og som vi nå gleder oss til å få et enda nærmere industrielt samarbeide med. Dette vil for begge selskapene gi en større kapasitet og fleksibilitet. Vi ser mange spennende synergieffekter av å være medeier i Nanset Kartong og ser det som helt naturlig at bedriftene samlokaliseres på litt sikt, forteller Jansen. Hovedaksjonær og daglig leder Bjarne Steen i Nanset Kartong er tilfreds med at BK Grafisk har kjøpt seg inn i selskapet. – BK Grafisk er kanskje den grafiske bedriften på Østlandet med størst vekst de senere år. Vi kan nå samarbeide både innen produksjon og salg, forteller han. Grafisk er en høyteknologisk bransje, og det kreves store investeringer for å følge med i utviklingen. Dette samarbeidet gir oss derfor bedre muligheter til fortsatt satsing innenfor vårt spesialfelt, nemlig å bli en av landets beste eskefabrikker. Jeg ser frem til å samarbeide med sandefjordingene, avslutter en optimistisk Bjarne Steen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: