Digitaltrykk for store volumer

Kodak forteller at de på Drupa vil vise en blekkbasert trykkpresse for høye hastigheter. Den nye fullfargepressen, med navnet Stream Concept Press, vil i følge Kodak holde offsetklasse med hensyn til kvalitet, produktivitet og produksjonskostnader. Den nye digitaltrykkpressens oppløsning oppgis å være 600 ppt. Stream Concept Press er tilpasset produksjon av over 10 millioner sider i måneden, samtidig som den skal ha alle de vanlige digitaltrykkfordelene, som støtte for produksjon med variable data, raske jobbskifter og personalisering. Pressen vil bli vist i Kodaks stand D01 i hall 5 på Drupa.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: