BK Grafisk kjøper seg inn i Nanset Kartong

BK Grafisk i Sandefjord melder at de kjøper 33 prosent av aksjene i eskefabrikken Nanset Kartong, og at de også har en opsjon for ytterligere aksjekjøp. Planene på sikt er en samlokalisering. Nanset Kartong har 12 ansatte og omsatte i fjor for 20 millioner kroner. Bedriften ble startet i 1989 av Bjarne Steen og Kaare Thorstein, og det er sistnevnte som nå selger seg ut. Eskefabrikken er lokalisert i Larvik og produserer kartongemballasje til vareproduserende industri over hele landet. Mills majones, Norgesmøllene og TrioVings emballasje er noen av eskene som produseres her. I tillegg har bedriften en betydelig produksjon av plakater til dagligvarebransjen. Ingar Jansen, daglig leder i BK Grafisk, forteller at dette er en del av en langsiktig strategi for BK Gruppen. – Nanset Kartong er en meget spennende og veldrevet bedrift, som vi har samarbeidet med i flere år og som vi nå gleder oss til å få et enda nærmere industrielt samarbeide med. Dette vil for begge selskapene gi en større kapasitet og fleksibilitet. Vi ser mange spennende synergieffekter ved å være medeier i Nanset Kartong, og ser det som naturlig at bedriftene samlokaliseres på litt sikt, forteller Jansen. Grafisk er en høyteknologisk bransje, og det kreves store investeringer for å følge med i utviklingen. Dette samarbeidet gir oss bedre muligheter til fortsatt satsing innenfor vårt spesialfelt, nemlig å bli en av landets beste eskefabrikker, sier Bjarne Steen, hovedaksjonær og daglig leder i Nanset Kartong.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: