Kontrollenhet for Bizhub C6500

Konica Minolta har sluppet versjon 2.0 av IC,304 Print Controller for Bizhub Pro C6500. Systemet, som er basert på teknikk fra Creo Color Server, har støtte for etterbehandlingsenheten Perfect Binder som ble lansert nylig, og skal i følge Konica Minolta gi bilder av høy kvalitet og fargekontroll, variabeldatamuligheter samt avanserte fjernkontrollverktøy. Den nye versjonen har støtte for både inngangsmodellen og produksjonsmodellen av Bizhub Pro C6500. Du finner mer informasjon på konicaminolta.no.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: