Storformatpapir fra Canon

Canon har lagt til to nye storformatpapirer i to gramvekter, for selskapets Image Prograf-skriver. Kvalitetene heter Canon Premium Glossy Paper og Premium Satin Paper. Begge de nye substratene vil produseres i en lettvektvariant på 200 gram per kvadratmeter og en tyngre på 280 gram per kvadratmeter. De lettere variantene skal i følge Canon være et både utmerket og økonomisk valg for plakater og prøvetrykksbilder, mens den tyngre kvaliteten er bedre egnet til kunsttrykk og foto. De nye papirene har høy hvithetsgrad og er mindre følsomme overfor lys. En fluoriscerende hvitagent er brukt for å øke den visuelle hvitheten. Papiret er klorfritt og har et biologisk nedbrytbart blekemiddel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: