Storformatpapir fra Canon

Canon har lagt til to nye storformatpapirer i to gramvekter, for selskapets Image Prograf-skriver. Kvalitetene heter Canon Premium Glossy Paper og Premium Satin Paper. Begge de nye substratene vil produseres i en lettvektvariant på 200 gram per kvadratmeter og en tyngre på 280 gram per kvadratmeter. De lettere variantene skal i følge Canon være et både utmerket og økonomisk valg for plakater og prøvetrykksbilder, mens den tyngre kvaliteten er bedre egnet til kunsttrykk og foto. De nye papirene har høy hvithetsgrad og er mindre følsomme overfor lys. En fluoriscerende hvitagent er brukt for å øke den visuelle hvitheten. Papiret er klorfritt og har et biologisk nedbrytbart blekemiddel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: