Program på Drupa for trykksakskjøpere

Drupacube er et spesielt program på Drupa 2008 rettet mot trykksakskjøpere. Til forskjell fra tidligere kommer dette arrangementet til å rette seg mot markedsføringsstyrte tilpasninger av trykte produkter og tilhørende teknologi. Tanken er at ledere innenfor produksjon, markedsføring og publisering skal få mest mulig ut av trykksakens potensial. – Med dette verktøyet håper vi å oppnå at flere trykksakskunder kommer til Drupa. Også utstillere vil ha ulike typer tilbud for denne målgruppen, men under en messe som Drupa risikerer denne informasjonen å forsvinne i all teknologien, sier prosjektsjef Manuel Mataré. Drupacube skal fungere som en portal for trykksakskunder ved å servere konkret ”infotainment” og lede dem til de riktige utstillernes utstillinger. Hver dag vil det være ulike mottoer, og Drupacube er utformet slik at alle deler av den grafiske industrien er representert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *