Program på Drupa for trykksakskjøpere

PUBLISERT: 25 mars 2008
OPPDATERT: 25 mars

Drupacube er et spesielt program på Drupa 2008 rettet mot trykksakskjøpere. Til forskjell fra tidligere kommer dette arrangementet til å rette seg mot markedsføringsstyrte tilpasninger av trykte produkter og tilhørende teknologi. Tanken er at ledere innenfor produksjon, markedsføring og publisering skal få mest mulig ut av trykksakens potensial. – Med dette verktøyet håper vi å oppnå at flere trykksakskunder kommer til Drupa. Også utstillere vil ha ulike typer tilbud for denne målgruppen, men under en messe som Drupa risikerer denne informasjonen å forsvinne i all teknologien, sier prosjektsjef Manuel Mataré. Drupacube skal fungere som en portal for trykksakskunder ved å servere konkret ”infotainment” og lede dem til de riktige utstillernes utstillinger. Hver dag vil det være ulike mottoer, og Drupacube er utformet slik at alle deler av den grafiske industrien er representert.

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo