Stora Enso selger Papyrus

Før påske kom nyheten om at den finske papirprodusenten Stora Enso har solgt grossistkjeden Papyrus til finansieringsselskapet Altor Fund II. Salgsprisen oppgis til 640 millioner euro. I følge de opplysningene vi har fått, fortsetter Mats Norlander som sjef for Papyrus i en overgangsperiode, frem til handelen er gjennomført. Du finner mer informasjon på www.stora.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: