Fotokiosk fra Xerox

Xerox fotokiosk

Fotokiosker for digitale bilder har vi sett lenge. Nå vil også Xerox være med i dette markedet, og har lansert en løsning for umiddelbar levering av personaliserte produkter som album, kalendere, bøker, postere og kort. Xerox Photo Kiosk er utviklet i samarbeid med fotobedriften Imaxel, og retter seg i første rekke mot fotobedrifter, digitaltrykkerier, kopisentre og tradisjonelle trykkerier.

Fotokiosken har over seksti forskjellige maler. Kunden velger ut bilder etter eget ønske, og kan deretter lage skreddersydde budskap for bildene.
– Det er en god gaveidé. Bedrifter kan for eksempel lage årskalendere med personlige bilder og budskap til hver ansatt, sier Runar Evjen i Xerox Norge. Jaycee Printers i Irland er en av de første som har tatt løsningen i bruk. – Vi har fått tilbakemeldinger på at den er brukervennlig og ser at personaliserte kalendere er den mest populære applikasjonen, sier Tom Cunningham, Managing Director i Jaycee Printers. Xerox Photo Kiosk kan knyttes til hele spekteret av Xerox’ produksjonsmaskiner i farge, fra DocuColor 242 til den digitale trykkmaskinen iGen3.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: