Fotokiosk fra Xerox

Xerox fotokiosk

Fotokiosker for digitale bilder har vi sett lenge. Nå vil også Xerox være med i dette markedet, og har lansert en løsning for umiddelbar levering av personaliserte produkter som album, kalendere, bøker, postere og kort. Xerox Photo Kiosk er utviklet i samarbeid med fotobedriften Imaxel, og retter seg i første rekke mot fotobedrifter, digitaltrykkerier, kopisentre og tradisjonelle trykkerier.

Fotokiosken har over seksti forskjellige maler. Kunden velger ut bilder etter eget ønske, og kan deretter lage skreddersydde budskap for bildene.
– Det er en god gaveidé. Bedrifter kan for eksempel lage årskalendere med personlige bilder og budskap til hver ansatt, sier Runar Evjen i Xerox Norge. Jaycee Printers i Irland er en av de første som har tatt løsningen i bruk. – Vi har fått tilbakemeldinger på at den er brukervennlig og ser at personaliserte kalendere er den mest populære applikasjonen, sier Tom Cunningham, Managing Director i Jaycee Printers. Xerox Photo Kiosk kan knyttes til hele spekteret av Xerox’ produksjonsmaskiner i farge, fra DocuColor 242 til den digitale trykkmaskinen iGen3.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: