Økende automatisering fra Leaf Capture

n42801-leaf.jpg

Leaf har oppdatert bildehåndteringsprogrammet Leaf Capture til versjon 11.1. Programvaren, som fungerer med Leaf -kameraer i seriene Valeo, Aptus og Afi, oppdaterer firmware i tilkoblede kameraer automatisk. Blant de nye funksjonene finner vi en ny automatisert arbeidsflyt for å skape kalibreringsfiler for ulike objektiv med tanke på å motvirke feil. Programmet er utstyrt med et nytt visningsmodus med betegnelsen Compare View, med sikte på å forenkle utvalgsprosessen av bilder. Den kostnadsfrie oppdateringen er kun tilgjengelig for Mac OS X, og kan lastes ned fra selskapets nettsider leaf.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: