Økende automatisering fra Leaf Capture

n42801-leaf.jpg

Leaf har oppdatert bildehåndteringsprogrammet Leaf Capture til versjon 11.1. Programvaren, som fungerer med Leaf -kameraer i seriene Valeo, Aptus og Afi, oppdaterer firmware i tilkoblede kameraer automatisk. Blant de nye funksjonene finner vi en ny automatisert arbeidsflyt for å skape kalibreringsfiler for ulike objektiv med tanke på å motvirke feil. Programmet er utstyrt med et nytt visningsmodus med betegnelsen Compare View, med sikte på å forenkle utvalgsprosessen av bilder. Den kostnadsfrie oppdateringen er kun tilgjengelig for Mac OS X, og kan lastes ned fra selskapets nettsider leaf.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: