Esko Artwork kjøper Gradual

Enfocus og Gradual Software kommer til å inngå i samme forretningssenhet når Esko Artwork kjøper opp belgiske Gradual Software. Graduals ansatte, tilganger og teknologi kommer til å inngå i Enfocus’ varemerke. Graduals administrerende direktør Peter Camps vil få styreplass hos Esko Artworks og bli leder for den nye enheten.
Gradual Software ble etablert i 2004 for å utvikle programvare for automatisering av ulike prosesser og steg innenfor profesjonell publisering. Esko Artworks og Enfocus vil fortsette samarbeidet innenfor Crossroads, som ble etablert av Gradual Software for å knytte sammen ulike programvaretilbydere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: