HP og Dreamworks med skjermteknologi

Sammen med Dreamworks har HP utviklet en skjermteknologi som skal gi konsekvent fargegjengivelse uavhengig av enhet. Teknologien, som har fått navnet HP Dreamcolor Technology, skal gi forutsigbare farger og enkel fargehåndtering, og sørge for fargekonsekvens hele veien fra lcd-skjerm til ferdig produkt. Teknologien kombinerer 30-bits farger med led-utstyrte lcd-skjermer og gjør det mulig å tilby profesjonelle fargeskjermer til en lavere pris enn i dag.
HP Dreamcolor Technology er i første rekke utviklet for brukere innenfor TV-produksjon, produsenter av film og video, illustrasjonsarbeid samt grafiske virksomheter. Skjermene basert på denne teknologien vil bli levert med fabrikkinnstillinger for standardene NTSC, SMPTE, srgb, Rec. 709, Adobe RGB og DCI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *