Emballasjelinje fra Xerox og Stora Enso

n42853-stora-xerox.jpg

Stora Enso og Xerox vil sammen levere en løsning for digitaltrykk av emballasje, som skal redusere leveransetiden fra uker til dager. De to selskapene skal sammen tilby en integrert emballasjelinje for arkbasert digitaltrykk.
Linjen skal være i stand til å levere individuelt tilpassede emballasjeprodukter i korte serier, noe som ifølge selskapene vil gi kortere leveransetider og bedre marginer. Løsningen skal også gi mulighet for emballasjetrykk med variable data, eksempelvis sikkerhetskoder og individuelt tilpasset legemiddelemballasje med personlige instruksjoner for den enkelte pasient.
Emballasjesystemet bygger på Xerox Igen3 110 Digital Production Press utvidet med en spesialutviklet magenta toner. Med i løsningen hører ferdiggjøringssenheten Epic CTI-635 med funksjoner for vannbasert og uv-basert lakk fra Xerox, stansing fra Kama med kapasitet for ark opptil 580 x 400 mm, samt transportbånd fra Stora Enso.
– Den integrerte løsningen retter seg mot de utfordringene emballasjeindustrien står overfor. Den forbedrer produktiviteten, reduserer kostnadene og, kanskje det viktigste, reduserer leveringstiden fra uker til dager. Xerox har tilpasset den digitale trykkpressen iGen3 for å møte de unike kravene i markedssegmentet for emballasje. Dette vil skape nye forretningsmuligheter for industrien, samt skape økte vekst og fortjeneste, sier Quincy Allen, president, Xerox Production Systems Group

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: