Emballasjelinje fra Xerox og Stora Enso

n42853-stora-xerox.jpg

Stora Enso og Xerox vil sammen levere en løsning for digitaltrykk av emballasje, som skal redusere leveransetiden fra uker til dager. De to selskapene skal sammen tilby en integrert emballasjelinje for arkbasert digitaltrykk.
Linjen skal være i stand til å levere individuelt tilpassede emballasjeprodukter i korte serier, noe som ifølge selskapene vil gi kortere leveransetider og bedre marginer. Løsningen skal også gi mulighet for emballasjetrykk med variable data, eksempelvis sikkerhetskoder og individuelt tilpasset legemiddelemballasje med personlige instruksjoner for den enkelte pasient.
Emballasjesystemet bygger på Xerox Igen3 110 Digital Production Press utvidet med en spesialutviklet magenta toner. Med i løsningen hører ferdiggjøringssenheten Epic CTI-635 med funksjoner for vannbasert og uv-basert lakk fra Xerox, stansing fra Kama med kapasitet for ark opptil 580 x 400 mm, samt transportbånd fra Stora Enso.
– Den integrerte løsningen retter seg mot de utfordringene emballasjeindustrien står overfor. Den forbedrer produktiviteten, reduserer kostnadene og, kanskje det viktigste, reduserer leveringstiden fra uker til dager. Xerox har tilpasset den digitale trykkpressen iGen3 for å møte de unike kravene i markedssegmentet for emballasje. Dette vil skape nye forretningsmuligheter for industrien, samt skape økte vekst og fortjeneste, sier Quincy Allen, president, Xerox Production Systems Group

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: