Nye verktøy for innholdshåndtering

Adobe Livecycle Enterprise Suite utvides med nye tjenester for innholdshåndtering. Nyhetene inkluderer CAD-informasjon og verktøy for raskere utvikling av nye applikasjoner.

Adobe LiveCycle ES Update 1 tilbyr blant annet nyutviklede komponenter for rask utvikling av ”rike” applikasjoner, automatisk konvertering av to- og tredimensjonale CAD-filer til PDF-format, samt ADOBE Solution Accelerators – en ny type verktøy som gjør det lettere å lage applikasjoner for virksomhetsstøtte. I LiveCycle ES Update 1 inngår også Adobe LiveCycle Content Services ES – en integrert programpakke med tjenester for innholdshåndtering, samt Adobe LiveCycle PDF Generator 3D ES – et verktøy som automatiserer generering av PDF-dokumenter fra teknisk dokumentasjon og produktinformasjon.

– Globaliseringen gjør at bedrifter må tenke nytt i forhold til å kommunisere med eksterne kunder og partnere. Vi har som mål å hjelpe våre kunder å gjøre dette på en enkel måte, samtidig som vi ser viktigheten av å forhindre at informasjon kommer på avveie når den sendes ut av huset, sier Cornelia Polmar i Adobe Norge.
I tillegg omfatter oppdateringen funksjoner fra Adobe Flex 3 og Adobe AIR. Disse gjør det mulig å utnytte de meget utbredte Adobe Flash Player og Adobe Reader for å skape nye typer applikasjoner. Nye administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner er også kommet med; LiveCycle Rights Management ES gjør det blant annet mulig å beskytte filer fra Microsoft Office 2007 og PTC Pro/ENGINEER.
Livecycle Content Services ES gjør det enkelt for selskaper å skape nye rutiner eller applikasjoner som er tett integrert med selskapets informasjonsressurser, og som gjør det enklere å håndtere innhold for alle typer arbeidsprosesser på en kostnadseffektiv og fleksibel måte. LiveCycle Content Services ES er et resultat av samarbeidet mellom Adobe og Alfresco Software, sistnevnte har blant annet utviklet det fremste alternativet til åpen kildekode for innholdshåndtering.

Den andre helt nye komponenten, LiveCycle PDF Generator 3D ES, gjør det mulig å kommunisere med to- og tredimensjonal CAD-informasjon gjennom hele prosessen, eksempelvis med produktutvikling. Dette bidrar til smidigere kommunikasjon, hurtigere utviklingsarbeid og lavere kostnader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: