Nye verktøy for innholdshåndtering

Adobe Livecycle Enterprise Suite utvides med nye tjenester for innholdshåndtering. Nyhetene inkluderer CAD-informasjon og verktøy for raskere utvikling av nye applikasjoner.

Adobe LiveCycle ES Update 1 tilbyr blant annet nyutviklede komponenter for rask utvikling av ”rike” applikasjoner, automatisk konvertering av to- og tredimensjonale CAD-filer til PDF-format, samt ADOBE Solution Accelerators – en ny type verktøy som gjør det lettere å lage applikasjoner for virksomhetsstøtte. I LiveCycle ES Update 1 inngår også Adobe LiveCycle Content Services ES – en integrert programpakke med tjenester for innholdshåndtering, samt Adobe LiveCycle PDF Generator 3D ES – et verktøy som automatiserer generering av PDF-dokumenter fra teknisk dokumentasjon og produktinformasjon.

– Globaliseringen gjør at bedrifter må tenke nytt i forhold til å kommunisere med eksterne kunder og partnere. Vi har som mål å hjelpe våre kunder å gjøre dette på en enkel måte, samtidig som vi ser viktigheten av å forhindre at informasjon kommer på avveie når den sendes ut av huset, sier Cornelia Polmar i Adobe Norge.
I tillegg omfatter oppdateringen funksjoner fra Adobe Flex 3 og Adobe AIR. Disse gjør det mulig å utnytte de meget utbredte Adobe Flash Player og Adobe Reader for å skape nye typer applikasjoner. Nye administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner er også kommet med; LiveCycle Rights Management ES gjør det blant annet mulig å beskytte filer fra Microsoft Office 2007 og PTC Pro/ENGINEER.
Livecycle Content Services ES gjør det enkelt for selskaper å skape nye rutiner eller applikasjoner som er tett integrert med selskapets informasjonsressurser, og som gjør det enklere å håndtere innhold for alle typer arbeidsprosesser på en kostnadseffektiv og fleksibel måte. LiveCycle Content Services ES er et resultat av samarbeidet mellom Adobe og Alfresco Software, sistnevnte har blant annet utviklet det fremste alternativet til åpen kildekode for innholdshåndtering.

Den andre helt nye komponenten, LiveCycle PDF Generator 3D ES, gjør det mulig å kommunisere med to- og tredimensjonal CAD-informasjon gjennom hele prosessen, eksempelvis med produktutvikling. Dette bidrar til smidigere kommunikasjon, hurtigere utviklingsarbeid og lavere kostnader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: