Nye verktøy for innholdshåndtering

Adobe Livecycle Enterprise Suite utvides med nye tjenester for innholdshåndtering. Nyhetene inkluderer CAD-informasjon og verktøy for raskere utvikling av nye applikasjoner.

Adobe LiveCycle ES Update 1 tilbyr blant annet nyutviklede komponenter for rask utvikling av ”rike” applikasjoner, automatisk konvertering av to- og tredimensjonale CAD-filer til PDF-format, samt ADOBE Solution Accelerators – en ny type verktøy som gjør det lettere å lage applikasjoner for virksomhetsstøtte. I LiveCycle ES Update 1 inngår også Adobe LiveCycle Content Services ES – en integrert programpakke med tjenester for innholdshåndtering, samt Adobe LiveCycle PDF Generator 3D ES – et verktøy som automatiserer generering av PDF-dokumenter fra teknisk dokumentasjon og produktinformasjon.

– Globaliseringen gjør at bedrifter må tenke nytt i forhold til å kommunisere med eksterne kunder og partnere. Vi har som mål å hjelpe våre kunder å gjøre dette på en enkel måte, samtidig som vi ser viktigheten av å forhindre at informasjon kommer på avveie når den sendes ut av huset, sier Cornelia Polmar i Adobe Norge.
I tillegg omfatter oppdateringen funksjoner fra Adobe Flex 3 og Adobe AIR. Disse gjør det mulig å utnytte de meget utbredte Adobe Flash Player og Adobe Reader for å skape nye typer applikasjoner. Nye administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner er også kommet med; LiveCycle Rights Management ES gjør det blant annet mulig å beskytte filer fra Microsoft Office 2007 og PTC Pro/ENGINEER.
Livecycle Content Services ES gjør det enkelt for selskaper å skape nye rutiner eller applikasjoner som er tett integrert med selskapets informasjonsressurser, og som gjør det enklere å håndtere innhold for alle typer arbeidsprosesser på en kostnadseffektiv og fleksibel måte. LiveCycle Content Services ES er et resultat av samarbeidet mellom Adobe og Alfresco Software, sistnevnte har blant annet utviklet det fremste alternativet til åpen kildekode for innholdshåndtering.

Den andre helt nye komponenten, LiveCycle PDF Generator 3D ES, gjør det mulig å kommunisere med to- og tredimensjonal CAD-informasjon gjennom hele prosessen, eksempelvis med produktutvikling. Dette bidrar til smidigere kommunikasjon, hurtigere utviklingsarbeid og lavere kostnader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: