Agfa investerer i platefabrikk

Agfa Graphics melder at de kommer til å investere 15 millioner euro i en platefabrikk i Suzano i Brasil. Selskapet har planer om å bygge om fabrikken for å kunne produsere Agfas serie av digitale plater. Det betyr i praksis platene Azura Energy Elite og N92 Violet. Kapasiteten vil bli utvidet for å møte etterspørselen fra blant annet de Latin-amerikanske landene. Agfa har med andre ord planer om fortsatt vekst i platemarkedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: