Océ lanserer Arizona 200 GT

Océ-Norge lanserer nå lillebroren til Oce Arizona 250 GT i det norske markedet. Océ Arizona 200 GT  tillater brukerne til å printe på nesten hva som helst (glass, tallerkener, treverk, dørblader, papir ark/rull, plast etc.) i meget høy billedkvalitet, mener leverandøren. Etter den gode mottakelsen av Arizona 250 GT i fjor så Océ behovet for å utvide produktlinjen med en litt nedskalert lillebror som er rettet inn mot print- og skiltprodusenter. Resultatet er blitt Arizona 200 GT. Maskinen har litt mindre funksjonalitet, men skal gi samme bildekvalitet og fleksibilitet som storebroren.

– Vår Arizona-serie egner seg svært godt til skilt- og plakatproduksjon hvor kravene til bildekvalitet er høye. Ingen printere printer penere enn denne serien, og så har da serien også vunnet en rekke priser, sier divisjonsdirektør Svein Trønnes i Océ

Océ Arizona 200 GT skårer høyt på materialer, kvalitet, hastighet og pris. Printeren er tilpasset alle virksomheter som setter høye krav til oppløsning. Der hvor man tidligere brukte silketrykk, håndterer digitalprinteren Arizona 200 GT segl, bannere og utendørsplakater som trykkes på plast, roll-ups, selvklebende dekor, henvisningsskilte, byggeplass- og parkeringskilt med mer. Den unike oppløsningen og printkvaliteten beholdes uansett hva du printer på – og det beste er at den kan printe på nesten alt – det være seg en glass, papp, tallerkener, trestubber eller tradisjonelle papirunderlag.

– Dette gjør den til en meget fleksibel printer som passer godt inn hos print- og skiltprodusenter som trenger å printe på de rareste underlag, tillegg[list]Arizona 200 GTer Trønnes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: 

Jobben med holdbarhet: Slik opplever firmaer det

Tekst: Claes Nordström |

56 prosent av de spurte europeiske selskapene synes det er vanskelig å gjøre grønne investeringer fordi andre forretningsproblemer blir sett på som mer krevende. Og bare en tredjedel av bedriftslederne ser den digitale transformasjonen som en muliggjører for mer bærekraftig forretningspraksis. Dette kommer frem i en ny Ricoh-studie.

Publisert av: 

Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Tekst: Lis Lykke | Foto: Pressebilder

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Publisert av: 

Digitale etiketter i kulturhus

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

For fem år siden var all etikettrykking hos Totaltrykk med offset og flexo. Mindre opplag og behovet for fleksibilitet førte til den første digitale etikettmaskinen i 2017. I sommer var det på tide med neste generasjon Konica Minolta-maskin – 40 prosent raskere og mer fleksibel. Sign & Print besøkte trykkeriet.

Publisert av: 

BK Dekorima: Satser stort på skilt

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

– Hvert år ser vi på de store jobbene vi har gjort og tenker: Hva skal vi gjøre neste år? Da er det alltid nye, minst like store jobber. Så mens andre sliter, klarte vi å øke salget med 60 prosent i første halvår 2021, sier daglig leder Arne Nybo i BK Dekorima i Sandefjord. […]

Publisert av: 

«99% av forespørsler på e-post er bortkastet tid»

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Søren Winsløw

Anders Rehhoff, eier av trykkeriet A.R.T. i Skanderborg i Danmark gidder ikke å bruke tid på å besvare e-posthenvendelser fra ukjente kunder. Han rusler heller rundt i det lokale industriområdet en solfylt solskinnsdag og innhenter bestillinger.

Publisert av: