Océ lanserer Arizona 200 GT

Océ-Norge lanserer nå lillebroren til Oce Arizona 250 GT i det norske markedet. Océ Arizona 200 GT  tillater brukerne til å printe på nesten hva som helst (glass, tallerkener, treverk, dørblader, papir ark/rull, plast etc.) i meget høy billedkvalitet, mener leverandøren. Etter den gode mottakelsen av Arizona 250 GT i fjor så Océ behovet for å utvide produktlinjen med en litt nedskalert lillebror som er rettet inn mot print- og skiltprodusenter. Resultatet er blitt Arizona 200 GT. Maskinen har litt mindre funksjonalitet, men skal gi samme bildekvalitet og fleksibilitet som storebroren.

– Vår Arizona-serie egner seg svært godt til skilt- og plakatproduksjon hvor kravene til bildekvalitet er høye. Ingen printere printer penere enn denne serien, og så har da serien også vunnet en rekke priser, sier divisjonsdirektør Svein Trønnes i Océ

Océ Arizona 200 GT skårer høyt på materialer, kvalitet, hastighet og pris. Printeren er tilpasset alle virksomheter som setter høye krav til oppløsning. Der hvor man tidligere brukte silketrykk, håndterer digitalprinteren Arizona 200 GT segl, bannere og utendørsplakater som trykkes på plast, roll-ups, selvklebende dekor, henvisningsskilte, byggeplass- og parkeringskilt med mer. Den unike oppløsningen og printkvaliteten beholdes uansett hva du printer på – og det beste er at den kan printe på nesten alt – det være seg en glass, papp, tallerkener, trestubber eller tradisjonelle papirunderlag.

– Dette gjør den til en meget fleksibel printer som passer godt inn hos print- og skiltprodusenter som trenger å printe på de rareste underlag, tillegg[list]Arizona 200 GTer Trønnes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: