Océ lanserer Arizona 200 GT

Océ-Norge lanserer nå lillebroren til Oce Arizona 250 GT i det norske markedet. Océ Arizona 200 GT  tillater brukerne til å printe på nesten hva som helst (glass, tallerkener, treverk, dørblader, papir ark/rull, plast etc.) i meget høy billedkvalitet, mener leverandøren. Etter den gode mottakelsen av Arizona 250 GT i fjor så Océ behovet for å utvide produktlinjen med en litt nedskalert lillebror som er rettet inn mot print- og skiltprodusenter. Resultatet er blitt Arizona 200 GT. Maskinen har litt mindre funksjonalitet, men skal gi samme bildekvalitet og fleksibilitet som storebroren.

– Vår Arizona-serie egner seg svært godt til skilt- og plakatproduksjon hvor kravene til bildekvalitet er høye. Ingen printere printer penere enn denne serien, og så har da serien også vunnet en rekke priser, sier divisjonsdirektør Svein Trønnes i Océ

Océ Arizona 200 GT skårer høyt på materialer, kvalitet, hastighet og pris. Printeren er tilpasset alle virksomheter som setter høye krav til oppløsning. Der hvor man tidligere brukte silketrykk, håndterer digitalprinteren Arizona 200 GT segl, bannere og utendørsplakater som trykkes på plast, roll-ups, selvklebende dekor, henvisningsskilte, byggeplass- og parkeringskilt med mer. Den unike oppløsningen og printkvaliteten beholdes uansett hva du printer på – og det beste er at den kan printe på nesten alt – det være seg en glass, papp, tallerkener, trestubber eller tradisjonelle papirunderlag.

– Dette gjør den til en meget fleksibel printer som passer godt inn hos print- og skiltprodusenter som trenger å printe på de rareste underlag, tillegg[list]Arizona 200 GTer Trønnes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: