Selvforsynt elektronisk reklameskilt

ricoh-skilt_thumbnail.jpg

Det er lenge siden elektroniske skilt ble en seriøs utfordrer til tradisjonelle trykte plakater. Nå kommer elektroniske reklameskilt som ikke krever strømtilkbobling. Det er Ricoh Company som forteller at de vil sette opp et skilt på New York Citys Times Square, som vil være 100 prosent drevet av solenergi og vindkraft. Dette elektroniske skilt er i følge Ricoh det første som utelukkende får strøm fra naturressurser.
Skiltet, som vil få sin plass på Times Square på hjørnet av 7th Avenue og 42nd Street, er 14 meter høyt og 39 meter langt. Det vil bli opplyst med projektorer og drevet av 45 solcellepaneler og fire små vindmøller. Ved å benytte naturlige energikilder reduseres mengden CO2 med 18 tonn i året. Men alt har sin ulempe, og hvis det ikke er tilstrekkelig sol- eller vindkraft, blir skiltet på Times Square heller ikke lyst opp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: