EFI investerer

PUBLISERT: 7 august 2008
OPPDATERT: 7 august

Det amerikanske programvareselskapet EFI har gjennomført en strategisk investering i det israelske selskapet Jettable, som utvikler inkjetblekk og programvare for trykk på keramiske materialer.
Jettable, grunnlagt i 2003 med hovedkontor i Netanya, vil utgjøre en viktig tilvekst til EFIs voksende produktsortiment. Utover Vuteks produktlinje finner vi her også Jetrion til inkjetproduksjon av etiketter og blanketter i rull-til-rull, samt Rastergraphics – en amerikansk produsent av storformatskrivere i mellomklassen.
Blant samarbeidspartnerne finner vi også israelske Kornit, et selskap som har spesialisert seg på direktetrykk på tekstiler. Deres løsninger kan dessuten integreres i tradisjonelle serigrafiske trykkarusseller.
EFIs investering i Jettable har som hensikt å utvikle neste generasjon ettpass inkjetskrivere for keramiske materialer, blant annet fliser. Jettable samarbeider med Kornit om spesialdekorering for den keramiske industrien.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280