EFI investerer

Det amerikanske programvareselskapet EFI har gjennomført en strategisk investering i det israelske selskapet Jettable, som utvikler inkjetblekk og programvare for trykk på keramiske materialer.
Jettable, grunnlagt i 2003 med hovedkontor i Netanya, vil utgjøre en viktig tilvekst til EFIs voksende produktsortiment. Utover Vuteks produktlinje finner vi her også Jetrion til inkjetproduksjon av etiketter og blanketter i rull-til-rull, samt Rastergraphics – en amerikansk produsent av storformatskrivere i mellomklassen.
Blant samarbeidspartnerne finner vi også israelske Kornit, et selskap som har spesialisert seg på direktetrykk på tekstiler. Deres løsninger kan dessuten integreres i tradisjonelle serigrafiske trykkarusseller.
EFIs investering i Jettable har som hensikt å utvikle neste generasjon ettpass inkjetskrivere for keramiske materialer, blant annet fliser. Jettable samarbeider med Kornit om spesialdekorering for den keramiske industrien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: