EFI investerer

Det amerikanske programvareselskapet EFI har gjennomført en strategisk investering i det israelske selskapet Jettable, som utvikler inkjetblekk og programvare for trykk på keramiske materialer.
Jettable, grunnlagt i 2003 med hovedkontor i Netanya, vil utgjøre en viktig tilvekst til EFIs voksende produktsortiment. Utover Vuteks produktlinje finner vi her også Jetrion til inkjetproduksjon av etiketter og blanketter i rull-til-rull, samt Rastergraphics – en amerikansk produsent av storformatskrivere i mellomklassen.
Blant samarbeidspartnerne finner vi også israelske Kornit, et selskap som har spesialisert seg på direktetrykk på tekstiler. Deres løsninger kan dessuten integreres i tradisjonelle serigrafiske trykkarusseller.
EFIs investering i Jettable har som hensikt å utvikle neste generasjon ettpass inkjetskrivere for keramiske materialer, blant annet fliser. Jettable samarbeider med Kornit om spesialdekorering for den keramiske industrien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: