EFI investerer

Det amerikanske programvareselskapet EFI har gjennomført en strategisk investering i det israelske selskapet Jettable, som utvikler inkjetblekk og programvare for trykk på keramiske materialer.
Jettable, grunnlagt i 2003 med hovedkontor i Netanya, vil utgjøre en viktig tilvekst til EFIs voksende produktsortiment. Utover Vuteks produktlinje finner vi her også Jetrion til inkjetproduksjon av etiketter og blanketter i rull-til-rull, samt Rastergraphics – en amerikansk produsent av storformatskrivere i mellomklassen.
Blant samarbeidspartnerne finner vi også israelske Kornit, et selskap som har spesialisert seg på direktetrykk på tekstiler. Deres løsninger kan dessuten integreres i tradisjonelle serigrafiske trykkarusseller.
EFIs investering i Jettable har som hensikt å utvikle neste generasjon ettpass inkjetskrivere for keramiske materialer, blant annet fliser. Jettable samarbeider med Kornit om spesialdekorering for den keramiske industrien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: