Adobe med Acrobat 9

Etter en hel del hemmelighetskremmeri er nå den niende versjonen av Acrobat tilgjengelig. Acrobat 9-familien inneholder Acrobat Pro 9 Extended, Acrobat 9 Pro og Acrobat 9 Standard. Blant nyhetene finner vi utvidet støtte for flash, mulighet for å dele dokumenter med andre, utvidet støtte for prosesser for delt dokumentgranskning, utvidete muligheter for bruk av pdf-skjemaer, muligheter for å lagre nettsider som pdf, forbedret 3d-funksjonalitet samt nye muligheter for å kontrollere kvaliteten på pdf-filene. Ikke minst det siste er interessant for grafisk bransje.
Acrobat 9 fungerer også med acrobat.com, en internettjeneste for fremstilling, deling og lagring av pdf-materiale. Med programmet følger den nye Adobe Presenter, en programvare for interaktive presentasjoner. Versjon ni er i tillegg utstyrt med utvidete sikkerhetsfunksjoner for beskyttelse av dokumenter og permanent sletting av sensitiv informasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: