Adobe med Acrobat 9

Etter en hel del hemmelighetskremmeri er nå den niende versjonen av Acrobat tilgjengelig. Acrobat 9-familien inneholder Acrobat Pro 9 Extended, Acrobat 9 Pro og Acrobat 9 Standard. Blant nyhetene finner vi utvidet støtte for flash, mulighet for å dele dokumenter med andre, utvidet støtte for prosesser for delt dokumentgranskning, utvidete muligheter for bruk av pdf-skjemaer, muligheter for å lagre nettsider som pdf, forbedret 3d-funksjonalitet samt nye muligheter for å kontrollere kvaliteten på pdf-filene. Ikke minst det siste er interessant for grafisk bransje.
Acrobat 9 fungerer også med acrobat.com, en internettjeneste for fremstilling, deling og lagring av pdf-materiale. Med programmet følger den nye Adobe Presenter, en programvare for interaktive presentasjoner. Versjon ni er i tillegg utstyrt med utvidete sikkerhetsfunksjoner for beskyttelse av dokumenter og permanent sletting av sensitiv informasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *