HP utvider miljøengasjementet

HP har lansert flere nye produkter som de hevder vil hjelpe bedriftskunder med å redusere utskriftsrelatert miljøpåvirkning. I HPs initiativ inngår en tjeneste for å vurdere egen virksomhets utskriftsvaner og miljøpåvirkning. Tjenesten gir også tips for hvordan bedriftene kan optimalisere sine skrivermiljøer med hensyn til lavere forbruk av energi og papir.
HP har også utarbeidet en ny policy for styring av fornybar fremstilling og utnyttelse av papir for selskapets kunder som også benyttes av HP selv. De har dessuten utviklet en merking for sine tjenester og produkter, som skal vise miljøspesifikk informasjon. Flere av de nyhetene som HP nå presenterer, kommer til å inngå i selskapets Eco Solution-program, som skal hjelpe kundene med å velge miljøvennlige produkter.
For å forbedre sin miljøpåvirkning har HP fastsatt en del retningslinjer.
Energieffektiviteten for HPs blekk- og laserskrivere skal reduseres med 40 prosent innen 2011. Mengden gjenvunnet materiale som benyttes i deres blekk- og laserskrivere skal økes med en faktor på tre innen 2010 (sammenlignet med 2007). Firedobling av antallet HP Halo Collaboration Studios ved selskapets anlegg over hele verden innen 2009, noe som skal føre til at selskapet reduserer reisebehovet med over 20.000 reiser på årsbasis. Utover redusert miljøpåvirkning vil dette også lede til besparelser på flere millioner dollar årlig. Gjenvinning av mer enn 250 millioner HP inkjet- og LaserJet-patroner under 2008 og dermed hjelpe selskapet med å oppnå målet om gjenvinning av 900 millioner kilo data- og skriverutstyr innen 2010.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *