Skannere fra Konica Minolta

km_scanner_lav.jpg

Skannere spiller ikke lenger en viktig rolle i den grafiske produksjonsprosessen, og nyvinninger på området kommer snarere som nettverksløsninger for administrative oppgaver enn som grafisk produksjonsutstyr. Nylig lanserte Konica Minolta de nye bokskannerne PS7000C MKII og PS5000C MKII. Disse fungerer i nettverket og er ifølge Konica Minolta designet for det profesjonelle informasjonsmarkedet. Tekniske data er 600 dpi oppløsning og 24-bits fargedybde. Skanneområdet er 18 x 24 tommer for 7000-modellen og 11 x 17 tommer for 5000-modellen. Begge har støtte for bok-, ark- og 3D-modus, og fungerer med Windows 2000, Xp og Vista.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: