Skannere fra Konica Minolta

km_scanner_lav.jpg

Skannere spiller ikke lenger en viktig rolle i den grafiske produksjonsprosessen, og nyvinninger på området kommer snarere som nettverksløsninger for administrative oppgaver enn som grafisk produksjonsutstyr. Nylig lanserte Konica Minolta de nye bokskannerne PS7000C MKII og PS5000C MKII. Disse fungerer i nettverket og er ifølge Konica Minolta designet for det profesjonelle informasjonsmarkedet. Tekniske data er 600 dpi oppløsning og 24-bits fargedybde. Skanneområdet er 18 x 24 tommer for 7000-modellen og 11 x 17 tommer for 5000-modellen. Begge har støtte for bok-, ark- og 3D-modus, og fungerer med Windows 2000, Xp og Vista.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: