Trelleborg sluttfører kjøp

Trelleborg har sluttført det tidligere annonserte oppkjøpet av Macdermids produksjon av gummiduker for offset. Avtalen, som har en verdi på omtrent 400 millioner kroner, ble underskrevet i juni. Oppkjøp er tydeligvis en del av Trelleborgs strategi, siden de for to år siden kjøpte selskapet Reeves Brothers. Trelleborg sier i en pressemelding at oppkjøpet skal bidra til at selskapet vil nå målsettingen om å være markedsleder innenfor gummiduker. Tidligere var Macdermid Printing Blankets eid av amerikanske Macdermid, som i fjor solgte Color Span til HP.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: