Trelleborg sluttfører kjøp

Trelleborg har sluttført det tidligere annonserte oppkjøpet av Macdermids produksjon av gummiduker for offset. Avtalen, som har en verdi på omtrent 400 millioner kroner, ble underskrevet i juni. Oppkjøp er tydeligvis en del av Trelleborgs strategi, siden de for to år siden kjøpte selskapet Reeves Brothers. Trelleborg sier i en pressemelding at oppkjøpet skal bidra til at selskapet vil nå målsettingen om å være markedsleder innenfor gummiduker. Tidligere var Macdermid Printing Blankets eid av amerikanske Macdermid, som i fjor solgte Color Span til HP.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: