Trelleborg sluttfører kjøp

Trelleborg har sluttført det tidligere annonserte oppkjøpet av Macdermids produksjon av gummiduker for offset. Avtalen, som har en verdi på omtrent 400 millioner kroner, ble underskrevet i juni. Oppkjøp er tydeligvis en del av Trelleborgs strategi, siden de for to år siden kjøpte selskapet Reeves Brothers. Trelleborg sier i en pressemelding at oppkjøpet skal bidra til at selskapet vil nå målsettingen om å være markedsleder innenfor gummiduker. Tidligere var Macdermid Printing Blankets eid av amerikanske Macdermid, som i fjor solgte Color Span til HP.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: