Duplo-fokus hos Kontur

kontur1_web.jpg

Kontur Document Systems på Furuset holder åpent hus for bransjen i går og i dag. Da AGI var innom i går, var det fullt hus. Fredrik Thorsen (bildet) legger da heller ikke skjul på at de opplever stor interesse, ikke minst etter at Duplo-agenturet er avklart her i landet.

– Ja, vi er veldig godt fornøyd med at Duplo valgte oss som enedistributør, og tar det som en bekreftelse på at vi har gjort en god jobb. Derfor ansetter vi nå også flere mennesker, og er snart sju medarbeidere, forteller han. Kontur fikk mye oppmerksomhet da de for et par år siden var nærmest alene om å tilby løsninger for å lage firkantrygg på stiftede hefter. Dette ble veldig populært i digitaltrykkmarkedet, og selskapet fikk innpass hos mange nye kunder.

Blant de viktigste agenturene finner vi Plockmatic, Renz og altså Duplo. Thorsen mener disse agenturene overlapper hverandre godt. – Renz har solide løsninger for spiralisering. Plockmatic har gode løsninger for ”hand feed” ferdiggjøring, mens vi tilbyr Duplos systemer til kunder som ønsker komplette ferdiggjøringsløsninger.

I den siste kategorien var det mange som så nærmere på Duplo DC-645, med skjæring, rilling og falsing i samme prosess, for formater opptil SRA3. Målgruppen er først og fremst digitaltrykkmarkedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: 

Jobben med holdbarhet: Slik opplever firmaer det

Tekst: Claes Nordström |

56 prosent av de spurte europeiske selskapene synes det er vanskelig å gjøre grønne investeringer fordi andre forretningsproblemer blir sett på som mer krevende. Og bare en tredjedel av bedriftslederne ser den digitale transformasjonen som en muliggjører for mer bærekraftig forretningspraksis. Dette kommer frem i en ny Ricoh-studie.

Publisert av: 

Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Tekst: Lis Lykke | Foto: Pressebilder

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Publisert av: 

Digitale etiketter i kulturhus

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

For fem år siden var all etikettrykking hos Totaltrykk med offset og flexo. Mindre opplag og behovet for fleksibilitet førte til den første digitale etikettmaskinen i 2017. I sommer var det på tide med neste generasjon Konica Minolta-maskin – 40 prosent raskere og mer fleksibel. Sign & Print besøkte trykkeriet.

Publisert av: 

BK Dekorima: Satser stort på skilt

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

– Hvert år ser vi på de store jobbene vi har gjort og tenker: Hva skal vi gjøre neste år? Da er det alltid nye, minst like store jobber. Så mens andre sliter, klarte vi å øke salget med 60 prosent i første halvår 2021, sier daglig leder Arne Nybo i BK Dekorima i Sandefjord. […]

Publisert av: 

«99% av forespørsler på e-post er bortkastet tid»

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Søren Winsløw

Anders Rehhoff, eier av trykkeriet A.R.T. i Skanderborg i Danmark gidder ikke å bruke tid på å besvare e-posthenvendelser fra ukjente kunder. Han rusler heller rundt i det lokale industriområdet en solfylt solskinnsdag og innhenter bestillinger.

Publisert av: