Duplo-fokus hos Kontur

kontur1_web.jpg

Kontur Document Systems på Furuset holder åpent hus for bransjen i går og i dag. Da AGI var innom i går, var det fullt hus. Fredrik Thorsen (bildet) legger da heller ikke skjul på at de opplever stor interesse, ikke minst etter at Duplo-agenturet er avklart her i landet.

– Ja, vi er veldig godt fornøyd med at Duplo valgte oss som enedistributør, og tar det som en bekreftelse på at vi har gjort en god jobb. Derfor ansetter vi nå også flere mennesker, og er snart sju medarbeidere, forteller han. Kontur fikk mye oppmerksomhet da de for et par år siden var nærmest alene om å tilby løsninger for å lage firkantrygg på stiftede hefter. Dette ble veldig populært i digitaltrykkmarkedet, og selskapet fikk innpass hos mange nye kunder.

Blant de viktigste agenturene finner vi Plockmatic, Renz og altså Duplo. Thorsen mener disse agenturene overlapper hverandre godt. – Renz har solide løsninger for spiralisering. Plockmatic har gode løsninger for ”hand feed” ferdiggjøring, mens vi tilbyr Duplos systemer til kunder som ønsker komplette ferdiggjøringsløsninger.

I den siste kategorien var det mange som så nærmere på Duplo DC-645, med skjæring, rilling og falsing i samme prosess, for formater opptil SRA3. Målgruppen er først og fremst digitaltrykkmarkedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: