Duplo-fokus hos Kontur

PUBLISERT: 10 september 2008
OPPDATERT: 10 september

kontur1_web.jpg

Kontur Document Systems på Furuset holder åpent hus for bransjen i går og i dag. Da AGI var innom i går, var det fullt hus. Fredrik Thorsen (bildet) legger da heller ikke skjul på at de opplever stor interesse, ikke minst etter at Duplo-agenturet er avklart her i landet.

– Ja, vi er veldig godt fornøyd med at Duplo valgte oss som enedistributør, og tar det som en bekreftelse på at vi har gjort en god jobb. Derfor ansetter vi nå også flere mennesker, og er snart sju medarbeidere, forteller han. Kontur fikk mye oppmerksomhet da de for et par år siden var nærmest alene om å tilby løsninger for å lage firkantrygg på stiftede hefter. Dette ble veldig populært i digitaltrykkmarkedet, og selskapet fikk innpass hos mange nye kunder.

Blant de viktigste agenturene finner vi Plockmatic, Renz og altså Duplo. Thorsen mener disse agenturene overlapper hverandre godt. – Renz har solide løsninger for spiralisering. Plockmatic har gode løsninger for ”hand feed” ferdiggjøring, mens vi tilbyr Duplos systemer til kunder som ønsker komplette ferdiggjøringsløsninger.

I den siste kategorien var det mange som så nærmere på Duplo DC-645, med skjæring, rilling og falsing i samme prosess, for formater opptil SRA3. Målgruppen er først og fremst digitaltrykkmarkedet.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag