Duplo-fokus hos Kontur

kontur1_web.jpg

Kontur Document Systems på Furuset holder åpent hus for bransjen i går og i dag. Da AGI var innom i går, var det fullt hus. Fredrik Thorsen (bildet) legger da heller ikke skjul på at de opplever stor interesse, ikke minst etter at Duplo-agenturet er avklart her i landet.

– Ja, vi er veldig godt fornøyd med at Duplo valgte oss som enedistributør, og tar det som en bekreftelse på at vi har gjort en god jobb. Derfor ansetter vi nå også flere mennesker, og er snart sju medarbeidere, forteller han. Kontur fikk mye oppmerksomhet da de for et par år siden var nærmest alene om å tilby løsninger for å lage firkantrygg på stiftede hefter. Dette ble veldig populært i digitaltrykkmarkedet, og selskapet fikk innpass hos mange nye kunder.

Blant de viktigste agenturene finner vi Plockmatic, Renz og altså Duplo. Thorsen mener disse agenturene overlapper hverandre godt. – Renz har solide løsninger for spiralisering. Plockmatic har gode løsninger for ”hand feed” ferdiggjøring, mens vi tilbyr Duplos systemer til kunder som ønsker komplette ferdiggjøringsløsninger.

I den siste kategorien var det mange som så nærmere på Duplo DC-645, med skjæring, rilling og falsing i samme prosess, for formater opptil SRA3. Målgruppen er først og fremst digitaltrykkmarkedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: