Typisk Extensis

extensis_lav.jpg

Extensis har oppdatert sin serverprogramvare for skriftsnitt, Universal Type Server. Oppdateringen er tilgjengelig både for Mac og Windows, og var klar midt i juni. Universal Type Server håndterer skriftsnitt gjennom metadata i form av lisenser, klassifisering, leverandører og nøkkelord. Tilgangen ril skriftsnittene kan håndteres på individuelt nivå for å forsikre seg om at riktige personer har tilgang til riktige snitt. Programvaren leveres med tillegg for automatisk aktivering for Quark Xpress og Adobe-programmene Indesign og Illustrator.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: