Adobe lanserer Creative Suite 4

[list]adobecs4Adobe Master Collection Adobe Systems foretar sin til nå største programvarelansering, nemlig Adobe Creative Suite 4, en omfattende oppgradering med integrerte verktøy for grafisk design og utveckling. Nye Creative Suite 4 byr på store fordeler takket være en mer effektiv arbeidsflyt som river murene mellom designere og utviklere.

Adobes lansering omfatter fire forskjellige utgaver av programsuiten: Adobe Creative Suite 4 Design, Creative Suite 4 Web Edition, Creative Suite 4 Production Premium, samt Adobe Master Collection. I tillegg lanseres 13 frittstående programmer i nye versjoner, samt 14 integrerte teknologier og sju ulike tjenester.

I Adobe Creative Suite Master Collection CS4 samles praktisk talt alle Adobes nye applikasjoner innenfor design og utvikling, teknologier og tjenester i en og samme boks.

– Designere og utviklere former den måten vi mottar informasjon på, hvordan vil deler idéer, selger produkter, forteller historier og skaper opplevelser som vi husker, enten det skjer på trykk, på web eller via mobile enheter. Adobe Creative Suite 4 har kraftige verktøy for å løfte produkter, varemerker og idéer på en slik måte at de når gjennom støyen, sier Adobes konsernsjef Shantanu Narayen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *