Nye spesifikasjoner fra Ghent Workgroup

Ghent Workgroup har lansert versjon fire av sine spesifikasjoner for automatisering av arbeidsflyten. Disse er kostnadsfrie for brukerne, og kan benyttes av designere, førtrykksoperatører og trykkere for å standardisere arbeidsflyten. Den nye versjonen har blant annet støtte for Adobe Acrobat 9, som inkluderer Universal Proof of Preflight, utviklet av Ghent Workgroup. Gruppen opplyser at de blant annet har behandlet fontproblemer knyttet til pdf-filer og dessuten gitt klare anbefalinger for valg icc-profiler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: