Nye spesifikasjoner fra Ghent Workgroup

Ghent Workgroup har lansert versjon fire av sine spesifikasjoner for automatisering av arbeidsflyten. Disse er kostnadsfrie for brukerne, og kan benyttes av designere, førtrykksoperatører og trykkere for å standardisere arbeidsflyten. Den nye versjonen har blant annet støtte for Adobe Acrobat 9, som inkluderer Universal Proof of Preflight, utviklet av Ghent Workgroup. Gruppen opplyser at de blant annet har behandlet fontproblemer knyttet til pdf-filer og dessuten gitt klare anbefalinger for valg icc-profiler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: