Kompakt alt-i-ett-løsning

[list]konica

Konica Minolta er klar med det nye multifunksjonsproduktet (MFP) Magicolor 4690MF. Denne er i stand til å kopiere opptil 24 ark i minuttet, til å skanne flersidig og fakse med høy hastighet. Blant utstyret finner vi en dupleksenhet og en tosidig automatisk dokumentmater.
Papirkapasiteten i dokumentmateren er på 250 ark og det finnes ytterligere et magasin for 100 ark. Multifunksjonsmaskinen kan i tillegg utvides med en ekstra 500 arks skuff. Konica Minolta har benyttet sin Simitri HD-teknologi med polymerisert toner som skal gi ekstra skarpe konturer. Oppløsningen er 2400 x 600 ppt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: