Kom igjen, grafisk!

[list]hartmannElizabeth Hartmann fra Kommunikasjonsbyrået Siste Skrik var soleklar i sin oppfordring til grafiske bedrifter på gårsdagens AGI-event «Markedsplassen Print & Publisering» i Oslo Kongress-senter i går.

– Dere må skape begeistring, besøke oss og overbevise oss om at print er et medium vi bør bruke mer, sa Hartmann, som også understreket at hun har tro på et både langt og godt liv for trykksaken, dersom grafisk bransje greier å formidle hvilke muligheter som ligger i trykksaken, med utnyttelse av databaser, segmentering, personalisering, og liknende.
Hartmann snakket på vegne av de omkring 140 fremmøtte trykksaks-kjøperne, som både kom fra byråer og fra det øvrige næringslivet.
07-leder og Intergraf-president Håvard Grjotheim kunne presentere ferske tall fra blant annet Sverige, som viser at unge mennesker igjen er begynt å lese mer papiraviser og at unge mennesker nå fokuserer mer på substans og kunnskap, og gjerne søker den i bøker.
Mer om Markedsplassen i neste utgave av AGI.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Kom igjen, grafisk!”
  1. Hei!
    Takk for mye interessant informasjon på nett og papir fra deg/dere! Alt leses med stor glede!
    vennlig hilsen fra Finn i Drammen

  2. Hei!
    Takk for mye interessant informasjon på nett og papir fra deg/dere! Alt leses med stor glede!
    vennlig hilsen fra Finn i Drammen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: