Kom igjen, grafisk!

[list]hartmannElizabeth Hartmann fra Kommunikasjonsbyrået Siste Skrik var soleklar i sin oppfordring til grafiske bedrifter på gårsdagens AGI-event «Markedsplassen Print & Publisering» i Oslo Kongress-senter i går.

– Dere må skape begeistring, besøke oss og overbevise oss om at print er et medium vi bør bruke mer, sa Hartmann, som også understreket at hun har tro på et både langt og godt liv for trykksaken, dersom grafisk bransje greier å formidle hvilke muligheter som ligger i trykksaken, med utnyttelse av databaser, segmentering, personalisering, og liknende.
Hartmann snakket på vegne av de omkring 140 fremmøtte trykksaks-kjøperne, som både kom fra byråer og fra det øvrige næringslivet.
07-leder og Intergraf-president Håvard Grjotheim kunne presentere ferske tall fra blant annet Sverige, som viser at unge mennesker igjen er begynt å lese mer papiraviser og at unge mennesker nå fokuserer mer på substans og kunnskap, og gjerne søker den i bøker.
Mer om Markedsplassen i neste utgave av AGI.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Kom igjen, grafisk!”
  1. Hei!
    Takk for mye interessant informasjon på nett og papir fra deg/dere! Alt leses med stor glede!
    vennlig hilsen fra Finn i Drammen

  2. Hei!
    Takk for mye interessant informasjon på nett og papir fra deg/dere! Alt leses med stor glede!
    vennlig hilsen fra Finn i Drammen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: