Nye førtrykksløsninger fra ECRM

ECRM har utviklet en ny serie energivennlige CTP-systemer og også nye versjoner av det digitale arbeidsflytsystemet WorkMate. Produsenten lanserer tre nye utgaver i Mako-serien; Mako 2x, Mako 4x og Mako 8x. Samtlige er utstyrt med en kraftigere 120 mW laserdiode. Den er tilpasset kjemifrie plater og også til plater med fiolett teknologi. ECRM-systemene bruker én fiolett laserdiode og flatbed fiolett imageteknologi som kun behøver 300 W, noe ECRM hevder er rundt en tjuedel av enkelte andre termiske systemer.
Work Mates 3.0, ECRMs digitale arbeidsflytsystem har fått et helt nytt grafisk brukergrensesnitt og er kompatibelt med Harlequin RIP 8.0.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: