Nye førtrykksløsninger fra ECRM

ECRM har utviklet en ny serie energivennlige CTP-systemer og også nye versjoner av det digitale arbeidsflytsystemet WorkMate. Produsenten lanserer tre nye utgaver i Mako-serien; Mako 2x, Mako 4x og Mako 8x. Samtlige er utstyrt med en kraftigere 120 mW laserdiode. Den er tilpasset kjemifrie plater og også til plater med fiolett teknologi. ECRM-systemene bruker én fiolett laserdiode og flatbed fiolett imageteknologi som kun behøver 300 W, noe ECRM hevder er rundt en tjuedel av enkelte andre termiske systemer.
Work Mates 3.0, ECRMs digitale arbeidsflytsystem har fått et helt nytt grafisk brukergrensesnitt og er kompatibelt med Harlequin RIP 8.0.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: