Adobe oppgraderer Photoshop Lightroom og Camera Raw

Begge oppdateringene er nå tilgjengelig for fri nedlasting for bildebrukere. De nye versjonene gir ekstra råfilstøtte for femten digitale kameraer, eksempelvis Nikon D90, Nikon D700, Canon EOS 50D og Canon EOS 1000D.
Den nye Lightroom 2.1-versjonen omfatter også forbedringer med hensyn til Photoshop-integrasjon, bedre stabilitet for Microsoft Windows Vista samt Keyword-migrasjon fra Lightroom.
Dessuten har Adobe utviklet en ny serie kameraprofiler tilgjengelig fra Adobe Labs. Kameraprofilene har til hensikt å forbedre Adobes standardhåndtering av råfiler og simulere fargegjengivelsen fra kameraprodusentene. Disse oppdateringene inkluderer støtte for Leica M8, Canon EOS 50D, Canon G9, Nikon D90 og samtlige Pentax-modeller.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: