Wittusen & Jensen (og Zu:m) først med Igen4

[list]igen4

Wittusen & Jensen og Zu:m grafisk er de to første i Norge som begge har skaffet seg Xerox’ nye Igen4.
– Vi regner med produktivitetsvekst på rundt 30%, sier Pål Kristiansen, markedssjef  for visuell kommunikasjon hos Wittusen & Jensen.

Xerox Igen4 er en oppdatert versjon av Igen3 og produserer opptil 110 sider per minutt.
– Vi har hatt Igen3 siden 2005, og vært veldig fornøyd. Xerox Igen4 er en stor investering, men vi satser på ny teknologi.  For oss er det viktig å forbedre kvaliteten og effektiviteten hele tiden. Slik reduserer vi også kostnader, sier Kristiansen.
Wittusen & Jensen bruker maskinene til å produsere reklame- og informasjonsmateriell. Spesielt satser de på personifisert markedskommunikasjon, som Igen4 tillater. Det betyr at hvert dokument kan være forskjellIg, altså med variable data. Slik kan hver mottaker få sin spesialtilpassede brosjyre, DM, visittkort og annet.
Selskapet har blant annet kunder innen handel, reiseliv, eiendom og bank og finans. Overveiende B2B-kunder, men også kunder rettet mot forbrukermarkedet som tenker en-til-en løsninger, sier Kristiansen.
Wittusen&Jensen tar sin nye maskin i bruk i disse dager, mens Zu:m har kjørt siden uke 47.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: