Wittusen & Jensen (og Zu:m) først med Igen4

[list]igen4

Wittusen & Jensen og Zu:m grafisk er de to første i Norge som begge har skaffet seg Xerox’ nye Igen4.
– Vi regner med produktivitetsvekst på rundt 30%, sier Pål Kristiansen, markedssjef  for visuell kommunikasjon hos Wittusen & Jensen.

Xerox Igen4 er en oppdatert versjon av Igen3 og produserer opptil 110 sider per minutt.
– Vi har hatt Igen3 siden 2005, og vært veldig fornøyd. Xerox Igen4 er en stor investering, men vi satser på ny teknologi.  For oss er det viktig å forbedre kvaliteten og effektiviteten hele tiden. Slik reduserer vi også kostnader, sier Kristiansen.
Wittusen & Jensen bruker maskinene til å produsere reklame- og informasjonsmateriell. Spesielt satser de på personifisert markedskommunikasjon, som Igen4 tillater. Det betyr at hvert dokument kan være forskjellIg, altså med variable data. Slik kan hver mottaker få sin spesialtilpassede brosjyre, DM, visittkort og annet.
Selskapet har blant annet kunder innen handel, reiseliv, eiendom og bank og finans. Overveiende B2B-kunder, men også kunder rettet mot forbrukermarkedet som tenker en-til-en løsninger, sier Kristiansen.
Wittusen&Jensen tar sin nye maskin i bruk i disse dager, mens Zu:m har kjørt siden uke 47.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: