Wittusen & Jensen (og Zu:m) først med Igen4

PUBLISERT: 4 desember 2008
OPPDATERT: 21 mars

[list]igen4

Wittusen & Jensen og Zu:m grafisk er de to første i Norge som begge har skaffet seg Xerox’ nye Igen4.
– Vi regner med produktivitetsvekst på rundt 30%, sier Pål Kristiansen, markedssjef  for visuell kommunikasjon hos Wittusen & Jensen.

Xerox Igen4 er en oppdatert versjon av Igen3 og produserer opptil 110 sider per minutt.
– Vi har hatt Igen3 siden 2005, og vært veldig fornøyd. Xerox Igen4 er en stor investering, men vi satser på ny teknologi.  For oss er det viktig å forbedre kvaliteten og effektiviteten hele tiden. Slik reduserer vi også kostnader, sier Kristiansen.
Wittusen & Jensen bruker maskinene til å produsere reklame- og informasjonsmateriell. Spesielt satser de på personifisert markedskommunikasjon, som Igen4 tillater. Det betyr at hvert dokument kan være forskjellIg, altså med variable data. Slik kan hver mottaker få sin spesialtilpassede brosjyre, DM, visittkort og annet.
Selskapet har blant annet kunder innen handel, reiseliv, eiendom og bank og finans. Overveiende B2B-kunder, men også kunder rettet mot forbrukermarkedet som tenker en-til-en løsninger, sier Kristiansen.
Wittusen&Jensen tar sin nye maskin i bruk i disse dager, mens Zu:m har kjørt siden uke 47.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324