Wittusen & Jensen (og Zu:m) først med Igen4

[list]igen4

Wittusen & Jensen og Zu:m grafisk er de to første i Norge som begge har skaffet seg Xerox’ nye Igen4.
– Vi regner med produktivitetsvekst på rundt 30%, sier Pål Kristiansen, markedssjef  for visuell kommunikasjon hos Wittusen & Jensen.

Xerox Igen4 er en oppdatert versjon av Igen3 og produserer opptil 110 sider per minutt.
– Vi har hatt Igen3 siden 2005, og vært veldig fornøyd. Xerox Igen4 er en stor investering, men vi satser på ny teknologi.  For oss er det viktig å forbedre kvaliteten og effektiviteten hele tiden. Slik reduserer vi også kostnader, sier Kristiansen.
Wittusen & Jensen bruker maskinene til å produsere reklame- og informasjonsmateriell. Spesielt satser de på personifisert markedskommunikasjon, som Igen4 tillater. Det betyr at hvert dokument kan være forskjellIg, altså med variable data. Slik kan hver mottaker få sin spesialtilpassede brosjyre, DM, visittkort og annet.
Selskapet har blant annet kunder innen handel, reiseliv, eiendom og bank og finans. Overveiende B2B-kunder, men også kunder rettet mot forbrukermarkedet som tenker en-til-en løsninger, sier Kristiansen.
Wittusen&Jensen tar sin nye maskin i bruk i disse dager, mens Zu:m har kjørt siden uke 47.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: