«Dagens Medier» og MBLs nettsider legges på is

Styret i Mediebedriftene Landsforening (MBL) har i sitt styremøte i dag vedtatt å legge sitt bransjeblad og nettsted, Dagens Medier og dagensmedier.no på is. Nedleggelsen skjer umiddelbart.

Vedtaket har sin bakgrunn i målet om å styrke organisasjonens eget informasjonsarbeid, samt spare ressurser, skriver MBL på sine nettsider, og fortsetter:

– Det har lenge vært et ønske fra våre medlemmer om å intensivere og utvikle informasjonsarbeidet fra egen bransjeorganisasjon. En større medlemsundersøkelse viste allerede i 2006 et klart behov for dette, sier adm. direktør Arvid Sand i MBL.
Sand understreker viktigheten av å sette flere ressurser inn på informasjonssiden i en tid der ikke bare bransjen selv vil møte mange krevende oppgaver, men også MBL som organisasjon må vite å bruke sine ressurser på en mest mulig effektiv måte.
MBL vil beholde domenet dagensmedier.no og navnet Dagens Medier.
Dagens Medier har per i dag en ansatt i full stilling, som fra nå av skal være med på å videreutvikle MBLs informasjonsarbeid.
Det er et tradisjonsrikt fagblad som nå legges på is Bladet Dagspressen, ble opprettet av Norsk Bladeierforening i 1924. I 2003 skiftet Dagspressen navn til Dagens Medier, og utviklet videre dagensmedier.no.
– Det er selvfølgelig trist at MBL har måttet gjøre denne prioriteringen, men sett ut ifra MBLs videre utfordringer og dagens økonomiske situasjon, har jeg full forståelse for vedtaket, sier ansvarlig redaktør Elisabeth Vislie.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: