Nefab først med det største

Nefab Packaging Norway er første bedrift til å  kjøpe Kongsbergs største skjærebord, Kongsberg XL48, forteller EskoArtworks i en pressemelding. Investeringen forklares med høy vekst i selskapet de siste årene.

[list]nefab
– For å kunne oppretholde høy leveringskvalitet valgte vi å søke etter en lokal partner som kunne håndtere skum til innpakning, sier Espen Auseth, administrerende direktør hos Nefab Packaging Norway:
–I 2005 kjøptevi derfor Gregersen & Rosenvinge AS i Sande. I de siste årene er salget steget med 70 prosent. For å få en mer rasjonell produksjon av blant annet skum til innpakking, besluttet vi å investere i et Kongsberg XL48 skjærebord.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: