Nefab først med det største

Nefab Packaging Norway er første bedrift til å  kjøpe Kongsbergs største skjærebord, Kongsberg XL48, forteller EskoArtworks i en pressemelding. Investeringen forklares med høy vekst i selskapet de siste årene.

[list]nefab
– For å kunne oppretholde høy leveringskvalitet valgte vi å søke etter en lokal partner som kunne håndtere skum til innpakning, sier Espen Auseth, administrerende direktør hos Nefab Packaging Norway:
–I 2005 kjøptevi derfor Gregersen & Rosenvinge AS i Sande. I de siste årene er salget steget med 70 prosent. For å få en mer rasjonell produksjon av blant annet skum til innpakking, besluttet vi å investere i et Kongsberg XL48 skjærebord.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: