Bongs styrker resultatet

Bongs har nylig offentliggjort sine resultater for årets ni første måneder. Delårsrapporten viser en knapp reduksjon av nettoomsetningen til 1429 millioner svenske kroner. Driftsresultatet for perioden forbedres derimot med 19 millioner til 54 millioner kroner.

– Til tross for en reduksjon i etterspørselen har vi forbedret oss betydelig i forhold til fjoråret, sier Bongs administrerende direktør og konsernsjef Anders Davidsson. Vi fortsetter med uforminsket kraft å frigjøre driftskapital og utvikle vekstområdene, for eksempel ProPac. Bongs emballasjesatsing ProPac fortsatte veksten, og området utgjorde 13 prosent av konsernets omsetning i tredje kvartal. For å møte nedgangen i etterspørsel har selskapet redusert bemanningen med 46 ansatte i Tyskland og Skandinavia, samt avhendet to konvoluttmaskiner. Samtidig er lagerbeholdning og produksjonsnivåer tilpasset lavere etterspørsel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: