Bongs styrker resultatet

Bongs har nylig offentliggjort sine resultater for årets ni første måneder. Delårsrapporten viser en knapp reduksjon av nettoomsetningen til 1429 millioner svenske kroner. Driftsresultatet for perioden forbedres derimot med 19 millioner til 54 millioner kroner.

– Til tross for en reduksjon i etterspørselen har vi forbedret oss betydelig i forhold til fjoråret, sier Bongs administrerende direktør og konsernsjef Anders Davidsson. Vi fortsetter med uforminsket kraft å frigjøre driftskapital og utvikle vekstområdene, for eksempel ProPac. Bongs emballasjesatsing ProPac fortsatte veksten, og området utgjorde 13 prosent av konsernets omsetning i tredje kvartal. For å møte nedgangen i etterspørsel har selskapet redusert bemanningen med 46 ansatte i Tyskland og Skandinavia, samt avhendet to konvoluttmaskiner. Samtidig er lagerbeholdning og produksjonsnivåer tilpasset lavere etterspørsel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: