Noe bedre lønnsomhet for UPM

[list] upm1

Høyere papirpriser og hardere kostnadskontroll førte til høyere lønnsomhet for UPM i årets første ni måneder, når man sammenligner med tilsvarende periode i fjor. I en kommentar uttaler konsernsjef Jussi Pesonen at proaktive kapasitetsreduksjoner av kontorpapir, avispapir og finpapir har forbedret markedet og kundesammensetningen for selskapets papirtyper. Euroens verdireduksjon bidro til økt lønnsomhet for alle UPMs eksportmarkeder.

– Dessverre har lønnsomheten vært dårlig for oss når det gjelder trevare og etikettmaterialer. De siste lider under lavere etterspørsel og økte kostnader. Vi planlegger derfor effektivitetsforbedringer innenfor dette området.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: