Noe bedre lønnsomhet for UPM

[list] upm1

Høyere papirpriser og hardere kostnadskontroll førte til høyere lønnsomhet for UPM i årets første ni måneder, når man sammenligner med tilsvarende periode i fjor. I en kommentar uttaler konsernsjef Jussi Pesonen at proaktive kapasitetsreduksjoner av kontorpapir, avispapir og finpapir har forbedret markedet og kundesammensetningen for selskapets papirtyper. Euroens verdireduksjon bidro til økt lønnsomhet for alle UPMs eksportmarkeder.

– Dessverre har lønnsomheten vært dårlig for oss når det gjelder trevare og etikettmaterialer. De siste lider under lavere etterspørsel og økte kostnader. Vi planlegger derfor effektivitetsforbedringer innenfor dette området.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *