Noe bedre lønnsomhet for UPM

[list] upm1

Høyere papirpriser og hardere kostnadskontroll førte til høyere lønnsomhet for UPM i årets første ni måneder, når man sammenligner med tilsvarende periode i fjor. I en kommentar uttaler konsernsjef Jussi Pesonen at proaktive kapasitetsreduksjoner av kontorpapir, avispapir og finpapir har forbedret markedet og kundesammensetningen for selskapets papirtyper. Euroens verdireduksjon bidro til økt lønnsomhet for alle UPMs eksportmarkeder.

– Dessverre har lønnsomheten vært dårlig for oss når det gjelder trevare og etikettmaterialer. De siste lider under lavere etterspørsel og økte kostnader. Vi planlegger derfor effektivitetsforbedringer innenfor dette området.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: