Ink Zone for CP2000

Fargekontrolløsningen Ink Zone for trykkerier kan nå tilkobles kontrollsenteret CP2000. Introduksjonen ble gjort på Drupa og programmet er nå tilgjengelig for markedet.
– Med den offisielle godkjenningen fra Digital Information kan systemet brukes til å integrere Ink Zones digitale fargeinnstillinger og online fargekontrollfunksjoner i arbeidsflyten, forteller Michael Haenni hos Digital Information.
Ink Zone er et åpent system, som kan brukes sammen med alle de vanlige offsetpressene fra Komori, Heidelberg, KBA, Ryobi og andre. Med Ink Zone hevder selskapet at kundene oppnår kortere omstillingstid og materialbesparelser, samt bedre fargenøyaktighet og stabilitet under produksjonen. De automatiske fargemålingsinstrumentene som støttes av Ink Zone dekker densitometre og spektrofotometre fra både X-Rite og Techkon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: