Ink Zone for CP2000

Fargekontrolløsningen Ink Zone for trykkerier kan nå tilkobles kontrollsenteret CP2000. Introduksjonen ble gjort på Drupa og programmet er nå tilgjengelig for markedet.
– Med den offisielle godkjenningen fra Digital Information kan systemet brukes til å integrere Ink Zones digitale fargeinnstillinger og online fargekontrollfunksjoner i arbeidsflyten, forteller Michael Haenni hos Digital Information.
Ink Zone er et åpent system, som kan brukes sammen med alle de vanlige offsetpressene fra Komori, Heidelberg, KBA, Ryobi og andre. Med Ink Zone hevder selskapet at kundene oppnår kortere omstillingstid og materialbesparelser, samt bedre fargenøyaktighet og stabilitet under produksjonen. De automatiske fargemålingsinstrumentene som støttes av Ink Zone dekker densitometre og spektrofotometre fra både X-Rite og Techkon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: