Impostrip 8.5 er lansert

Ultimate Technographics lanserte nylig Impostrip i versjon 8.5. Med denne oppnår kundene høyere hastighet, nye muligheter for å optimalisere arbeidsoppgaver og nye funksjoner. Med økende krav til mindre opplag både i offset og digitaltrykk, øker utfordringene knyttet til håndtering av pdf-filer. Det samme er tilfellet for avisene, der flere lokale avisversjoner vil øke plateforbruket, og hvor tilgjengelig tid for produksjon av opplaget reduseres.
– Håndtering av PDF-filer kan være en flaskehals, uavhengig av hvor mye som er investert i maskinvare, sier Roberto Marroquin hos Ultimate Technographics. Impostrip 8.5 Signature Server kan øke hastigheten med 50 prosent eller mer i forhold til tidligere versjoner, avhengig av filtypen.
Impostrip 8.5 inkluderer funksjoner som gruppering av ulike typer innbinding og format, PDF-komprimering, jdf-skjæring og falsing sertifisert av Polar, Müller Martini, Horizon og Duplo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: