Impostrip 8.5 er lansert

Ultimate Technographics lanserte nylig Impostrip i versjon 8.5. Med denne oppnår kundene høyere hastighet, nye muligheter for å optimalisere arbeidsoppgaver og nye funksjoner. Med økende krav til mindre opplag både i offset og digitaltrykk, øker utfordringene knyttet til håndtering av pdf-filer. Det samme er tilfellet for avisene, der flere lokale avisversjoner vil øke plateforbruket, og hvor tilgjengelig tid for produksjon av opplaget reduseres.
– Håndtering av PDF-filer kan være en flaskehals, uavhengig av hvor mye som er investert i maskinvare, sier Roberto Marroquin hos Ultimate Technographics. Impostrip 8.5 Signature Server kan øke hastigheten med 50 prosent eller mer i forhold til tidligere versjoner, avhengig av filtypen.
Impostrip 8.5 inkluderer funksjoner som gruppering av ulike typer innbinding og format, PDF-komprimering, jdf-skjæring og falsing sertifisert av Polar, Müller Martini, Horizon og Duplo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: