Styrker staben, forventer vekst i digitaltrykk

Jan-Fredrik Bergmark (t.v.) og Arild Nicolaysen

Jan-Fredrik Bergmark (t.v.) og Arild Nicolaysen

Xerox-partneren BizDoc tror at finanskrisen vil fremtvinge en sterkere fokus på effektiv markedsføring, og styrker teamet sitt med de to erfarne medarbeiderne Arild Nicolaysen og Jan-Fredrik Bergmark.

– I trangere tider må næringslivet være enda mer kritisk til hvordan markedsføringspengene brukes, og kreve resultater av hver investert krone. Derfor vil kampanjer med personlig markedsføring bli foretrukket av mange flere, noe som vil gi ytterligere oppsving for digitaltrykk på bekostning av offset, sier Petter Langkaas, administrerende direktør hos Xerox-partneren BizDoc.

Arild Nicolaysen har allerede arbeidet med norske Xerox-kunder i en årrekke, både fra Xerox og Reply Web. Som Business Development Manager hos BizDoc vil han i første rekke bistå eksisterende BizDoc/Xerox-kunder med automatisering av arbeidsflyt og bedre utnyttelse av teknologi for web2print, trykk med variable data, krysspublisering og en-til-en-markedsføring.

– Mange kunder besitter førsteklasses maskinvare for digitaltrykk, samtidig som de ikke utnytter potensialet innenfor arbeidsflyt og øvrig Freeflow-programvare. Det blir en av mine oppgaver å bistå kundene med å få maksimalt ut av investeringen, slik at de kan posisjonere seg høyere opp i verdikjeden hos sine kunder, sier Arild Nicolaysen.

Jan-Fredrik Bergmark har vært tilknyttet flere utstyrsleverandører, sist hos Canon Norge. Som Key Account Manager hos BizDoc vil han arbeide med kunder i ulike bransjer, ikke minst grafiske kunder som ønsker å ta sin del av digitaltrykksegmentet.
BizDoc (Business Documents AS) er Xerox-partner i Oslo, østlandsområdet og Trøndelag.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: