Førtiåring selger som aldri før

Datamusen fyller 40 år i år. Samtidig opplyser verdens største produsent av datamus, Logitech, at de har sprengt milliardpunktet. Logitech ble grunnlagt på en bondegård i Sveits i 1981, og knyttet raskt bånd til It-bransjens svar på Mekka; Silicon Valley. I 1985 kom selskapets første datamus i handelen, og i 1996 hadde salget passert 100 millioner solgte enheter. Nylig passerte antallet altså en milliard. Datamus er tydeligvis god forretning, og selskapet opplyser at den daglige produksjonen er 376.000 datamus, og at de selges i mer enn hundre land.

Ifølge analyseselskapet Gartner benytter rundt en milliard mennesker en datamaskin jevnlig, og dette antallet antar de vil øke til to milliarder innen 2014.
– Siden det første klikket på Logitech-musen P4 i 1982, har vi spilt en viktig rolle i utviklingen av personlige datamaskiner, uttaler Gerald P. Quindlen, leder for Logitech.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: