Coloro as med franske digitalpresser

Den franske produsenten av digitalpresser og etterbehandling, MGI Digital Graphic Technology, meddeler at de  har inngått avtale med norske Coloro as om markedsføring, salg og distribusjon av MGIs produkter på det norske markedet.
Coloro skal være hovedleverandør av utstyr og forbruksmateriell samt stå for service og andre tjenester knyttet til norske grafiske produksjonsbedrifter, skriver MGI i en pressemelding.
– Vi er glade for å ha MGIs komplette produktlinje for salg og levering i Norge. MGI er en ledende merkevare som både vil styrke Coloros tilbud og befeste MGIs posisjon i det norske og nordiske markedet, kommenterer daglig leder i Coloro as, Aage Myrvold.
Coloro A.S, som er representert både i Oslo og Bergen, vil umiddelbart begynne å presentere pressene i MGI Meteor DP60-sierien overfor utvalgte grafiske produksjonsbedrifter, heter det videre i pressemeldingen.
De franske volum-pressene i Meteor-serien produserer blant annet på både papir- og plastsubstrater, i fire farger og med variable data. Blant de substratene som fremheves er pvc, polyester, Teslin, vinyl og pet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: