Coloro as med franske digitalpresser

Den franske produsenten av digitalpresser og etterbehandling, MGI Digital Graphic Technology, meddeler at de  har inngått avtale med norske Coloro as om markedsføring, salg og distribusjon av MGIs produkter på det norske markedet.
Coloro skal være hovedleverandør av utstyr og forbruksmateriell samt stå for service og andre tjenester knyttet til norske grafiske produksjonsbedrifter, skriver MGI i en pressemelding.
– Vi er glade for å ha MGIs komplette produktlinje for salg og levering i Norge. MGI er en ledende merkevare som både vil styrke Coloros tilbud og befeste MGIs posisjon i det norske og nordiske markedet, kommenterer daglig leder i Coloro as, Aage Myrvold.
Coloro A.S, som er representert både i Oslo og Bergen, vil umiddelbart begynne å presentere pressene i MGI Meteor DP60-sierien overfor utvalgte grafiske produksjonsbedrifter, heter det videre i pressemeldingen.
De franske volum-pressene i Meteor-serien produserer blant annet på både papir- og plastsubstrater, i fire farger og med variable data. Blant de substratene som fremheves er pvc, polyester, Teslin, vinyl og pet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *