Coloro as med franske digitalpresser

PUBLISERT: 11 februar 2009
OPPDATERT: 21 mars

Den franske produsenten av digitalpresser og etterbehandling, MGI Digital Graphic Technology, meddeler at de  har inngått avtale med norske Coloro as om markedsføring, salg og distribusjon av MGIs produkter på det norske markedet.
Coloro skal være hovedleverandør av utstyr og forbruksmateriell samt stå for service og andre tjenester knyttet til norske grafiske produksjonsbedrifter, skriver MGI i en pressemelding.
– Vi er glade for å ha MGIs komplette produktlinje for salg og levering i Norge. MGI er en ledende merkevare som både vil styrke Coloros tilbud og befeste MGIs posisjon i det norske og nordiske markedet, kommenterer daglig leder i Coloro as, Aage Myrvold.
Coloro A.S, som er representert både i Oslo og Bergen, vil umiddelbart begynne å presentere pressene i MGI Meteor DP60-sierien overfor utvalgte grafiske produksjonsbedrifter, heter det videre i pressemeldingen.
De franske volum-pressene i Meteor-serien produserer blant annet på både papir- og plastsubstrater, i fire farger og med variable data. Blant de substratene som fremheves er pvc, polyester, Teslin, vinyl og pet.

Les videre

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Fespa setter personalisering i fokus

Etter flere år med pandemirestriksjoner er Fespa Global Print Expo i år tilbake med full styrke. Hittil har 490 internasjonale utstillere registrert seg, hvorav 95 som ikke har kunnet delta på de siste to messene.
FESPA2023_3

Alvøen styrker seg med oppkjøp

Nyhetene står i kø hos Alvøen i Sverige i år. Et gjennomført oppkjøp, flytting til ny adresse og nytt skjære- og freseutstyr for demovisning på vei inn skal duke for en sterkere organisasjon i nabolandet.
alvoenab_4_2023-1024x682

Canon inviterer til seminar om sikkerhet

Canon Norge inviterer til seminar om sikkerhet rundt printing, infrastruktur og dokumentbehandling.
Network data streaming with packet.

Siste nytt

Ny modulbasert rull-til-rull maskin i Colorado M-serien

Canon har lansert en ny modell i Colorado M-serien. Det dreier seg om en rull-til-rull digitalpresse som er modulært utformet, det vil si at hastigheten kan oppjusteres mekanisk.
Colorado R4 FRT 03

Europeisk messepremiere for stor flatbed

Årets utgave av Fespa Global Print Expo, som skal avholdes i München, begynner å nærme seg. På Agfas stand kommer det til å dreie seg om selskapets nyeste inkjet-innovasjoner og hvordan de kan skape strategisk vekst og bærekraft.
nils-arne

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Kongsberg PCS lar kreativiteten blomstre på årets Fespa

På sin stand på Fespa i år, skal Kongsberg Precision Cutting Systems vise hvordan bedrifter bruker Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å bringe design til live.
kongsberg_c_serien