Fotoware med gode resultater!

For det norske selskapet Fotoware, internasjonalt kjent som produsent av software for gjenfinning og arbeidsflyt av bilder og annen visuell informasjon endte 2008 med den høyeste omsetningen i selskapets historie, forteller selskapets direktør Ole Christian Frenning.
Over 80% av Fotowares omsetning er utenfor Norge og verdien av programvare og tjenester utgjorde i 2008 vel 100 millioner kroner på verdensbasis.
– Nå har verden forstått at behovet for å administrere og gjenfinne verdifull informasjon for bruk i enhver organisasjon gjelder alle typer filer, også de som har et visuelt innhold, øker dramatisk, sier Ole Christian Frenning og legger til at mer enn 50 prosent av salget i 2008 skjedde til små og store bedrifter, markedsavdelinger og offentlig forvaltning, men at hovedtyngden av kunder fortsatt er aviser og magasiner.

Fotowares nfotoware-for-webøkkeltall for 2008:
Omsetning: NOK 38 000 000
Resultat før skatt: NOK 11 000 000
Resultatgrad: 29%

Fra venstre ser vi Fotowares CTO Christopher Frenning, CEO Ole Christian Frenning og director marketing & sales, Øystein Syversen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: