Fotoware med gode resultater!

For det norske selskapet Fotoware, internasjonalt kjent som produsent av software for gjenfinning og arbeidsflyt av bilder og annen visuell informasjon endte 2008 med den høyeste omsetningen i selskapets historie, forteller selskapets direktør Ole Christian Frenning.
Over 80% av Fotowares omsetning er utenfor Norge og verdien av programvare og tjenester utgjorde i 2008 vel 100 millioner kroner på verdensbasis.
– Nå har verden forstått at behovet for å administrere og gjenfinne verdifull informasjon for bruk i enhver organisasjon gjelder alle typer filer, også de som har et visuelt innhold, øker dramatisk, sier Ole Christian Frenning og legger til at mer enn 50 prosent av salget i 2008 skjedde til små og store bedrifter, markedsavdelinger og offentlig forvaltning, men at hovedtyngden av kunder fortsatt er aviser og magasiner.

Fotowares nfotoware-for-webøkkeltall for 2008:
Omsetning: NOK 38 000 000
Resultat før skatt: NOK 11 000 000
Resultatgrad: 29%

Fra venstre ser vi Fotowares CTO Christopher Frenning, CEO Ole Christian Frenning og director marketing & sales, Øystein Syversen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: