Grafiske forretningsnettverk

PUBLISERT: 2 mars 2009
OPPDATERT: 21 mars

Matteieu Bosson, Kodak

Kodak har lansert et fellesskap for bedrifter i grafisk kommunikasjon. Kodak Graphic Community er et nettbasert verktøy der brukerne kan bygge strategiske relasjoner med partnere over hele verden. Produktet kan beskrives som en DAM-løsning (Digital Asset Management) med muligheter for å bygge profesjonelle nettverk. Medlemskapet er gratis for alle brukere av Kodak Insite versjon 5.5, og for brukere av fremtidige produkter fra Kodaks nyervervede Design2Launch. Kodak Graphic Community er basert på Web 2.0, og er utviklet for å effektivisere og fremme samarbeid mellom Kodaks kunder og andre. Kodak melder at de ikke vil ta betalt for transaksjoner eller involvere seg i kommunikasjonen mellom medlemmene av nettsamfunnet. Når brukere av Insite kobles til samfunnet, vil informasjon om deres aktiviteter kunne ses av andre medlemmer av Kodak Graphic Community. Brukerne kan deretter se etter partnere ved å søke etter ulike kriterier som sted eller produksjonskapasitet. Medlemmene kan deretter knyttes sammen for å lage sine egne nettverk der det er mulig å dele og informasjon. Grafiske tjenesteleverandører kan opprette nettverk med tanke på å tilby distribusjonstjenester, for å fylle ledig pressekapasitet eller plassere ut oppdrag de ikke selv kan produsere.

Bildet: Matteieu Bosson fra Kodak ønsker å bidra til nettverksbygging.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi