Grafiske forretningsnettverk

Matteieu Bosson, Kodak

Kodak har lansert et fellesskap for bedrifter i grafisk kommunikasjon. Kodak Graphic Community er et nettbasert verktøy der brukerne kan bygge strategiske relasjoner med partnere over hele verden. Produktet kan beskrives som en DAM-løsning (Digital Asset Management) med muligheter for å bygge profesjonelle nettverk. Medlemskapet er gratis for alle brukere av Kodak Insite versjon 5.5, og for brukere av fremtidige produkter fra Kodaks nyervervede Design2Launch. Kodak Graphic Community er basert på Web 2.0, og er utviklet for å effektivisere og fremme samarbeid mellom Kodaks kunder og andre. Kodak melder at de ikke vil ta betalt for transaksjoner eller involvere seg i kommunikasjonen mellom medlemmene av nettsamfunnet. Når brukere av Insite kobles til samfunnet, vil informasjon om deres aktiviteter kunne ses av andre medlemmer av Kodak Graphic Community. Brukerne kan deretter se etter partnere ved å søke etter ulike kriterier som sted eller produksjonskapasitet. Medlemmene kan deretter knyttes sammen for å lage sine egne nettverk der det er mulig å dele og informasjon. Grafiske tjenesteleverandører kan opprette nettverk med tanke på å tilby distribusjonstjenester, for å fylle ledig pressekapasitet eller plassere ut oppdrag de ikke selv kan produsere.

Bildet: Matteieu Bosson fra Kodak ønsker å bidra til nettverksbygging.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: