Mer blekk for utendørs bruk

n43801-hp-solvent_web

HP har utviklet to nye typer utendørs blekk, HP 781 og 791, for sine skrivere HP Designjet 8000, 9000 og 10000. De nye produktene er utviklet spesielt for disse skriverne, som bruker blekk med lavt løsemiddelnivå. Siden blekkpatronene er kompatible med de tidligere modellene HP 780 og 790, vil det ifølge HP være enkelt å gå over til disse. For eksempel kan man benytte samme type rengjørings- og vedlikeholdsmateriell som tidligere. Utskrifter med det nye blekket skal ifølge HP kunne brukes i tre år uten laminering.
HP kunngjorde også nylig at de akter å fullføre sin OEM-avtale med Seiko I Inforech (SIIT). Avtalen omfatter utvikling og produksjon av storformatskrivere for utendørsplakater. HP vil fortsette med å selge HP Designjet 8000, 9000 og 10000 gjennom hele 2009. De forteller samtidig at de vil tilby deler, materialer og kundestøtte for disse produktene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: