Mer blekk for utendørs bruk

n43801-hp-solvent_web

HP har utviklet to nye typer utendørs blekk, HP 781 og 791, for sine skrivere HP Designjet 8000, 9000 og 10000. De nye produktene er utviklet spesielt for disse skriverne, som bruker blekk med lavt løsemiddelnivå. Siden blekkpatronene er kompatible med de tidligere modellene HP 780 og 790, vil det ifølge HP være enkelt å gå over til disse. For eksempel kan man benytte samme type rengjørings- og vedlikeholdsmateriell som tidligere. Utskrifter med det nye blekket skal ifølge HP kunne brukes i tre år uten laminering.
HP kunngjorde også nylig at de akter å fullføre sin OEM-avtale med Seiko I Inforech (SIIT). Avtalen omfatter utvikling og produksjon av storformatskrivere for utendørsplakater. HP vil fortsette med å selge HP Designjet 8000, 9000 og 10000 gjennom hele 2009. De forteller samtidig at de vil tilby deler, materialer og kundestøtte for disse produktene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: