Sorthvitt Imagepress for store volumer

canonlansering-for-webI går lanserte Canon Norge sin nye sorthvitt-maskin for store volumer, nemlig Imagepress 11xx, som vil ta over de mest volumintensive andelene av det såkalte IR-segmentet. Den nye maskinen leveres i versjoner med betegnelsene 1110, 1125 og 1135 og vil kunne levere mellom 3 og 4 millioner print i måneden, forteller Canon Norges Bjørn Frantsen.
Maskinens mange moduler omfatter blant annet det Canon kaller en Multi-inserter, dvs en ileggsstasjon for eksempel til fortrykte fargeomslag. Maskinen har også to moduler hver med to parallelle stackere, som stabler og klargjør for ferdiggjøring offline. Maskinen har selvsagt også flere enheter for inline-ferdiggjøring, blant annet en stifte-enhet.
Punching-modulen byr på 7 ulike puncher som operatøren skifter manuelt etter behov, og omfatter forskjellige spiraliseringshull, 2- og 4-hull for å nevne noen.
Arkmagasinene kan ta maks 14.000 ark.
LOS Grafisk i Larvik bytter nå ut sine to Canon IR 125-maskiner som de kjøpte rett etter Ipex i 2006, og får i disse dager inn to maskiner av typen 1135, med én parallell stacker, for offline ferdiggjøring.
Sjefen for LOS Grafisk Tom Andersen var selv tilstede under lanseringen og gleder seg stort til å få de to nye maskinene opp og i gang.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *