Xerox med gullpresse

PUBLISERT: 1 april 2009
OPPDATERT: 21 mars

43913-docucolor_web1

Neida, den trykker ikke gullbarrer, men Xerox lanserte nylig digitalpressen DocuColor 7000AP/8000AP i «gullversjon», der det inngår programvare som skal sikre bedre fargekvalitet og gi høyere produktivitet. Funksjonaliteten i programvaren Automated Colour Quality skal gi trykkeriene muligheten for å arbeide med bedre fargestabilitet og konsistente farger. I maskinen finnes et integrert spektrofotometer for å måle fargene i prøvetrykkene fra Xerox 7000AP og 8000AP. Xerox har også lagt til Variable Gloss Management, som de hevder vil redusere glansigheten for mørke farger i trykket. Trykkeriene kan tilpasse fargegjengivelsen til ønsket glansing og utseende for ulike jobbtyper.

Blant funksjonene finner vi avansert profilfremstilling, som gjengir fargen i alle ledd og også kan gjengi offsetfarger. Automatisk kalibrering sørger for å redusere endringer som følge av variasjoner i temperatur og luftfuktighet, mens automatisert dekorfargekalibrering skal sørge for riktig gjengivelse av Pantone-farger i digitaltrykkpressen. Xerox opplyser at eksisterende DocuColor 7000/8000-maskiner som benytter Xerox FreeFlow Print Server 7.0, kan oppgraderes til «gullversjonen».

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1