Xerox med gullpresse

43913-docucolor_web1

Neida, den trykker ikke gullbarrer, men Xerox lanserte nylig digitalpressen DocuColor 7000AP/8000AP i «gullversjon», der det inngår programvare som skal sikre bedre fargekvalitet og gi høyere produktivitet. Funksjonaliteten i programvaren Automated Colour Quality skal gi trykkeriene muligheten for å arbeide med bedre fargestabilitet og konsistente farger. I maskinen finnes et integrert spektrofotometer for å måle fargene i prøvetrykkene fra Xerox 7000AP og 8000AP. Xerox har også lagt til Variable Gloss Management, som de hevder vil redusere glansigheten for mørke farger i trykket. Trykkeriene kan tilpasse fargegjengivelsen til ønsket glansing og utseende for ulike jobbtyper.

Blant funksjonene finner vi avansert profilfremstilling, som gjengir fargen i alle ledd og også kan gjengi offsetfarger. Automatisk kalibrering sørger for å redusere endringer som følge av variasjoner i temperatur og luftfuktighet, mens automatisert dekorfargekalibrering skal sørge for riktig gjengivelse av Pantone-farger i digitaltrykkpressen. Xerox opplyser at eksisterende DocuColor 7000/8000-maskiner som benytter Xerox FreeFlow Print Server 7.0, kan oppgraderes til «gullversjonen».

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: