M-real med lønnsomhetstiltak

M-real lanserer nye lønnsomhetstiltak, der det årlige målet er å spare 80 millioner euro i året. Halvparten av gevinsten regner de med å hente fra reduserte kostnader, og den andre halvparten gjennom effektivisering av støttefunksjoner. Full effekt regner de med å få først i 2011.

Selskapet opplyser at de viktigste tiltakene for å forbedre lønnsomheten vil bli gjennomført i år, og at det forventes å oppnå et overskudd på 20-25 millioner euro i inneværende år. Engangskostnader som blir bokført i år forventes å bli ca. 18 millioner. Mikko Helander, CEO i M-real, sier selskapet i fjor nådde sine lønnsomhetsmål.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: